Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki tud segíteni, hogy...

Valaki tud segíteni, hogy milyenek ezek az értékek?

Figyelt kérdés
Sajnos majd csak márciusba lesz kiértékelve, addig jó lenne tudni, hogy mire számítsak.
2021. febr. 2. 10:27
 1/5 A kérdező kommentje:
2021. febr. 2. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

IR.

Magas a cukrod is és az inzulin is. Ha babát szeretnétek, kezdd el a 160g-os ch diétát, ha teheted kicsit mozogj is naponta. Illetve fontos lesz gyógyszer is az IR-re.

Kicsi vígasz, nekem ahogy kiderült az IR kaptam gyógyszert és 3 hónap múlva terhes maradtam. Nekem mellé társult a pajzsmirigy alulműködés, magas TSH és anti TPO

Nekem a cukrommal nem volt gond, de az inzulin brutál magas volt.

Szóval kezdj diétázni, az önmagában is sokat segít. A többiben a doki majd eligazít :)

2021. febr. 2. 10:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez szuper.. 😕 Nem tudom mitől romlott ennyot pl a cukrom.októberbe volt 3. és 21.napi hormonvérvétel. A 21.napiba vették le a vércukrot ami 4,8 volt és az inzulin is jó volt. Lehet jobban tartottam akkor a diétát vagy nem tudom. Pedig 50 kg vagyok, és endometeiózisos, szóval az miatt is diétázok, már amikor van időm úgy enni.. Lombikra készülünk egyébként.
2021. febr. 2. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ugye nem csak önmagában magas a cukrod, hanem a cukor és az inzulin sem esik vissza. A 0 perces és a 120 perces közel azonosnak kéne lennie, hogyha görbén vezetné az ember, akkor egy kapu alakzatot kapjunk . A súly semmit nem jelent, mert ez egy betegség.

Sógornőm vasággyal együtt 40kg és IR volt/ van neki is sőt terhesen terhességi cukros lett... Én 95kg-val lettem terhes és a terhességem probléma mentes volt az IR-t leszámítva, még a cukrom is jó volt. Sajnos nem csak a túlsúlyos embereknél alakulhat ki. Inkább csak gyakoribb náluk. Minden esetre a mai világban szuperül kezelhető, a diéta persze sosem könnyű, nem is feltétlen olcsó, és valóban nehéz mindenhol megoldani. De törekedni kell a megfelelő étkezésre. Én mondjuk nem tartottam teljesen a 160g-ot, sőt inkább csak a milyen típusú ételt mikor lehet ennit tartottam be, és igyekeztem mértékkel enni. Ami fontos ugye kerülni a cukrot és sok lassú felszívódású ch-t kell fogyasztani.

Lombikhoz is kell a jobb eredmény, de minimum, hogy kezelés alatt legyél, mert, ha már kezelve vagy, akkor kevésbé okozhat gondot.

Nagyon szorítok, hogy végül sikerrel járjatok, kitartás a diétához, meríts erőt abból, hogy egy csodaszép kisgyermek lesz a végeredmény :) Motiváljon ez!

1# voltam

2021. febr. 2. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) reméljük így lesz, de ez most kicsit elkeserített. Nem elég az endometriózis, akkor még ez is.. persze próbálok odafigyelni a kajára, cukrot kb egy éve nem eszek. nagyon ritkán csúszik be egy-egy cukros dolog. A rossz szénhidrát sűrűbben előfordul, de az se minden nap, ezért sem értem, mitől lett ennyi az éhgyomri cukrom, mikor októberbe még jó volt. Tejterméket se eszek, ezekről mind az endo miatt lemondtam már jó ideje. Ezek szerint nem elég, keményebben kell tartanom.
2021. febr. 2. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!