Szagod a bakteriumoktól lesz, nem elég hozzá, hogy leizzadj. Mondjuk ha antibakteriális szappannal mosod meg a hónaljad, az többet használ, mint egy izzadásgátló.
Ettől mondjuk még lehetsz terhes, de szerintem inkább nem.
2021. febr. 2. 10:33
2/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy minden nap fürdök! 😅🤔
2021. febr. 2. 11:34
3/7 anonim válasza:
Persze mindenki tudja hogy a büdös hónalj előbb jelez babát mint mondjuk ha kimarad a mensid vagy lepisilsz egy tesztet.
2021. febr. 2. 12:22
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves #3,
Tudod, vannak olyan dolgok, amik furcsák, főleg, ha még nem tapasztaltad.
A kérdésem arra irányult, hogy másnak is feltűnt-e ilyen dolog, tapasztalt-e ilyet és tudja-e az okát.
Köszönöm az intelligens hozzászólásodat. Megnyilvánult az értelem. 😘
2021. febr. 2. 12:49
5/7 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen és azt gondolom, ha most nem lenne a terhességre "lehetőség" egyszerűen azt gondolnád melegebben öltöztél fel, mint szoktál és ezért izzadtál le.
2021. febr. 2. 13:34
6/7 anonim válasza:
Nekem csak szülés után lett szagom.. soha nem voltam izzadós,ha mégis,akkor kb.semmi szaga nem volt. Mióta megvan a fiam,azóta határozottan érzem. Mivel a gyerek velem alszik és félálomban cicit keresve néha megnyal mindenhol,így deot se használok (csak ha kimozdulok persze). 6 hónapos a baba. De terhesség alatt,főleg az első trimeszterben nem voltam izzadósabb/szagosabb.
2021. febr. 2. 14:03
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, a hónaljszagot meg a terhességet hogy kötöd össze... Egyébként a terhesség elején inkább fázósak a nők, nem izzadósak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!