Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vegre ravettem magamat, hogy kiirjam ezt a kerdest. Mar az osszes hasonlo kerdest vegig olvastam de egyik se volt 100% olyan mint az enyem. Szoval a kerdes:

Januar 2an jott meg utoljara. Az Ovum olyan 18a korul lehetett. Ebben a honapban tobbszor is megszakitassal "vedekezve" egyutt voltunk a parommal. 16an vizes folyasom volt amit eddig sose tapasztaltam. Enyhen barnas. Nagyon vilagos szinte bezs szinu. Kesobb ismet vizes es feher folyas vagy 2 potty nagyon vilagos barna szinu. Eddig mensi elott mindig tapasztaltam nagyon eros mell fajdalamt ami mai napig nem jelentkezett. Esetleg 1~2 nyilalo erzes egesz nap es ennyi. Enyhe alhasi gorcseim vannak mint amikor meg akar jonni (ez korabban nem volt pms nekem). Kicsit szuro erzes is kiseri. Kicsi fejfajas de elviselheto. Nincs hanyingerem vagy vizelesi ingerem. Semmit nem erzek es e miatt gondolok terhessegre.

Kulfoldon lakok es itt mar feb.2 van igy mar 2 napja kesik. Csak testapolo szeru feher folyasom van es ha fekszem picit faj a derekam. Feb.1 este csinaltam egy tesztet de negativ.

Mit gondoltok? Koszonom ha elolvastad!

2021. febr. 1. 17:18
 1/9 anonim válasza:
76%
Miért nem csinálsz egy tesztet? Egyébként barnás folyással amúgy is nőgyógyászhoz kéne menni, az legtöbbször fertőzésre utal. És tényleg nem rosszból, de ha megszakítással "védekeztek" az egyenlő a nullával.
2021. febr. 1. 17:25
 2/9 anonim válasza:
Ja látom csináltál. A test általában az aktust követő 14 nap után ír viszonylag igaz eredményt, de nem mindig lehet abban sem bízni. Szerintem tényleg keress fel egy nőgyógyászt ő úgyis elmondja majd mi a szitu.
2021. febr. 1. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak 2 alkalommal volt "barna" a folyas. Egyszer amikor vizes volt. De ilyen nagyon nagyon halvany. Masik alkalommal meg csak 2 potty volt. Ezeket en az ovulacionak gondoltam.

Azert igy "vedekezunk" mert nekunk igy jo:) hazasok vagyunk es nem gond ha becsuszik a baba.

Ha ilyen koran megyek orvodhoz akkor szerinted latna mar valamit? Vagy mi alapjan tudja megallapitani? Vervetel? Nem lenne jobb kesobb menni orvoshoz? Mondjuk vagy 1-1,5 het mulva amikor mar tuti latszik?

2021. febr. 1. 17:36
 4/9 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen nem jó halogatni. Ha másért nem is legalább megnyugszol, de a barna folyás nem normális függetlenül attól, hogy hányszor fordult elő. Nekem előbb kamerával nézte meg lát e valamit utána vizeletmintás laborvizsgálat alapján terhesség szűrés.
2021. febr. 1. 17:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a valaszod!! ^_^
2021. febr. 1. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia azért csinálj még egy tesztet biztos ami biztos
2021. febr. 1. 19:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Mikor lenne erdemes ujra tesztelni amikor mar biztosan kimutatja? :)
2021. febr. 2. 04:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. febr. 23. 23:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Elmentem vegul orvoshoz es csinalt huvelyi ultrahangot. Azt mondta akkor ovulaltam. Valamiert 2 hetet kesett az ovulaciom es azt ereztem. vizsgalat utan kb 10 nappal meg is jott:)
2021. febr. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!