Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szédülés, hányinger fogamzásgá...

Szédülés, hányinger fogamzásgátló abbahagyása után?

Figyelt kérdés
11 nap telt el a menstruációm első napja óta, azóta nem szedem a gyógyszert. Persze voltunk együtt védekezés nélkül, mert szeretnénk gyereket, de inkább csak olyan fél éven belül. Nyugtassatok meg hogy ez még nem lehet terhesség?
2021. jan. 31. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Véreztél. Ha terhes is vagy, az nem most fog tüneteket produkálni.
2021. jan. 31. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondtam én is, igazából csak így hullámokban tör rám a rosszullét, de akár lehet a hormonok vagy az időváltozás miatt is :)
2021. jan. 31. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnénk gyereket, de inkább csak olyan fél éven belül...

Mivel abbahagytad a gyógyszert,akár az első hónapban is terhes lehetsz... én 9év gyogyszerszedés után első hónapban teherbe estem....

Nekem semmi ilyen nem volt a gyogyszer abbahagyás miatt. Én a frontokra gyanakodnék...

2021. jan. 31. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hét alatt még semmi tünet nem lehet. Most kellene megfogannia mert most vagy kb félidőben. Terhességi tünetek az elmaradt menzesz után jönnek 2 héttel kb.
2021. jan. 31. 13:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 3as tisztában vagyok vele hogy akár rögtön is teherbe eshetek, de az is lehet hogy csak fél év múlva, igazából ha terhes lennék se lenne katasztrófa, csak jobban jönne ki pár hónap múlva, de nyilván ezt nem lehet kőszámítani
2021. jan. 31. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy tegnap reggel szexeltünk, illetve utána kezdősött enyhe fehér folyásom,illetve azóta van a szédülés. Nem tudom lehet e összefüggés
2021. jan. 31. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy a hormonok szorakoznak veled a gyogyszer miatt, vagy elkaptal valami betegseget, de ennyi. Terhessegi tunetek kb olyan 5-6.het korul jelentkeznek, lehetetlen, hogy ilyenkor tuneteid legyenek, hiszen meg terhes sem vagy.

Folyasa pedig altalaban van a noknek, ha nem budos, nem kellemetlen, akkor ez normalis. Az is lehet, hogy mostanaban van peteeresed egyebkent.

2021. jan. 31. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted ha tegnap szexeltél annak SEMMMMMMMMMMMII tünete sincs ma még? Fogd már fel a sík agyaddal anyám!
2021. jan. 31. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!