Péntekre nem várom! Van más is, aki a napokban nem várja? Mellbimbó fájdalom, görcs, szokásos mensi tünet... Ma reggeli tesztem negatív 😒
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 10:32
1/53 anonim válasza:
Tegnapra nem vártam, nem is jött meg.
A mindjartmegjön érzés elmaradt, pedig mensi elött 1 hétig szoktam érezni. A melleim nagyon érzékenyek, émejgek tegnap óta. A derekam fájdogál. Még nem teszteltem, majd pénteken tervezek.
2/53 A kérdező kommentje:
A gyomrom nekem is emelyeg
2021. jan. 27. 10:48
3/53 anonim válasza:
Úgy szintén péntekre nem várom.
Nekem bal odlalt szurkál a hasam, ha hirtelen mozdulok, vagy tüsszentek haláli fájdalom 😄 de nem érzem a tipikus mindjárt megjön (nálam előforduló) feszítő érzést.
A derekam nagyon fáj, alig tudok mozogni. De nem élem bele magam túlságosan. Csináltam egy tesztet tegnap az negatív lett, így ha jövőhéten sem jön meg tesztelek. Hajrá mindenkinek!
4/53 A kérdező kommentje:
Szorítok 🤞
2021. jan. 27. 11:39
5/53 A kérdező kommentje:
Nekem folyamatosan van mensis tünet, biztos megjön 😭
2021. jan. 27. 11:51
6/53 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, tesztelj 🤞
2021. jan. 27. 11:51
8/53 anonim válasza:
Szintén péntek. A tegnapi tesztemen mintha lett volna valami, de legközelebb tesztelni pénteken tudok. Viszont meglepődnék, ha terhes lennék, már vagy két és fél éve nem sikerül.
9/53 anonim válasza:
En jovohet pentekre nem varomha az is er 🤭
10/53 A kérdező kommentje:
Ér 😆
2021. jan. 27. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!