Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ra esely hogy terhesseg...

Van ra esely hogy terhesseg lessz?

Figyelt kérdés
4 honapja hagytam abba a fogamzasgatlo tablettat azota ovszerrel vedekezunk.Ebben a honapban viszont voltunk egy alkalommal egyutt a ferjemmel megszakitassal o allitja hogy idoben vette ki de en ketelkedem nem lenne gond a baba amugy is tervezzuk lassan. Minden adott hozza az egyuttletunk pont ovulaciommal esett kb egy napra,tegnap kellet volna megjojjon de egyenlore semmi a derekam faj picit es a hasam is olyan puffadtnak erzem van ra esely hogy jon a baba?Oszinten orulnenk is neki kb mennyit erdemes meg varni a tesztelessel?25 vagyok normalis valaszokat varok koszonom szepen elorre is
2021. jan. 27. 09:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tovabbra sincs semmi a derekam fajdogal es a hasam is neha miota abba hagytam a gyoszert 4 honapig megjott rendes idopontban annyi hogy nem olyan erossen es inkabb barnas nem tudom most mi van ha jovohet folyaman sem lessz semmi es negativ a teszt csinaltatok idopontot a dokihoz
2021. jan. 28. 07:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy van akinek keses utan 10 nappal mutatott halvany csikot a teszt remenykedjek vagy szerintetek ne picit csalodott is vagyok ugy eljatszottam mar a gondolattal...
2021. jan. 28. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Mivel nem biztos az ovud bármi lehet.

2021. jan. 28. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!