Jan 22 délután, jan 23 reggel és Jan 24 este voltunk együtt. Az lh teszt is Jan 24 lett pozitív. Van így esély babára?
2es nem értem mire gondolsz. Lh tesztről írtam nem terhes tesztről
Attól, hogy te nem tesztelsz másnak meg lehet más az élete. Mondjuk nekem 1 petevezetékem van, 3 éve nem jön össze és rakás vetéléseim voltak. Igen már elkezdték a kivizsgálást is. Amit jegelnek a koronavirus miatt. (külföld)
Kérdező, szerintem simán. Elvileg az a jobb, ha a tüszőrepedés pillanatában már vannak ott várakozó spermiumok, mintha akkor indulnának csak el a nagy találkozásra, szóval ha tegnap volt a peteérés, akkor jól csináltátok, hogy előtte napokon voltatok együtt, nagyobb az esély, mintha csak most kezdenétek neki.
Sok sikert nektek, drukkolok!
Van esély.
Ez mégsem garantálja szóval mi értelme a kérdésnek?
Nekünk kell megmondani, hogy ha szexelsz peteérés környéken, akkor LEHET, hogy terhes leszel? Vagy mi? Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket.
Szia
27.én voltunk együtt 31. én volt peteérésem, most 5 hetes terhes vagyok.
Gratula 8as. Jó babavárást.
Köszi 7es azért reménykedem.
Igazából arra lettem volna kivancsi, ha a pozi lh teszt estélyén voltunk együtt az esélyes e még.
5-ös köszi szépen 😊
7-es vagyok
Mint írtam, ha tisztán elméletileg vesszük a pozi LH-teszt napja kb. a legideálisabb alkalom, ugyanis ilyenkor várhatóan másnap van a peteérés, és statisztikailag ilyenkor a legnagyobb az esély, mivel a spermiumoknak eltart egy ideig, míg eljutnak oda, ahova kell, és így már várakoznak, mikor megérik a petesejt.
Drukkolok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!