Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor a párom bennem...

Peteéréskor a párom bennem ment el 2x is, mennyi esélye van a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés

Már szóba volt a gyerek téma köztünk, de most először próbálkoztunk, pontosan peteéréskor.

Most 29-én kell megjönnie a menstruációmnak, de annyira izgulok, hogy az elmondhatatlan.

2. hete szerdán lesz annak, hogy belém ment, de semmiképp sem akarok tesztelni, csak ha elmarad, mert nem akarok csalódott lenni, ha véletlen mégse..addig reménykednék..:)

2021. jan. 24. 21:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
50-50% vagy igen , vagy nem :) De amúgy ha minden rendben veletek akkor nagyon sok az esély :) én ilyenkor már mindig pozi tesztnek örvendtem :P
2021. jan. 24. 21:40
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
6 terhessegbol 6x lettem terhes peteéréskor
2021. jan. 24. 21:40
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Igazándiból csak peteéréskor van rá esélyed, de olyankor sem 100%. Én ovu után 9 nappal + teszteltem.
2021. jan. 24. 21:42
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha mindkettőtökkel minden rendben, kB. 20-25%.
2021. jan. 24. 21:43
 5/23 A kérdező kommentje:

Juj, ezek olyan megnyugtató válaszok voltak, el sem hiszitek.

De nagyon stresszelek, hogy ne jöjjön meg, meg tesztelnék is mensi előtt, nem is..csak nagyobb bennem a félelem, s a csalódottság érzése, hogy mi van, ha nem..

De nagyon reménykedek benne, hogy elsőre sikerül:)

2021. jan. 24. 21:44
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Reméljük :)!!!!
2021. jan. 24. 21:44
 7/23 anonim ***** válasza:
90%

Kívánom hogy jöjjön össze nektek, de nagyon sok tényezős a dolog, szóval ne feszülj rá hogy egyből sikerüljön. Már ott kezdve hogy csak tippeli-e az ember az ovu napot, vagy teszttel is megnézi, stb., és ha tutifix az ovu napja, akkor se garantált a teherbeesés.

Még nagyon az elején vagytok, ne támassz magad elé elvárásokat, és ne stresszeld szét magad, nem fog jót tenni a mentális egészségednek. A csalódottsághoz meg sokszor nem kell teszt, elég lesz majd az ha épp megjön.

Mondom, kívánom ne így legyen, de mi már 14 hónapja próbálkozunk (régóta célzottan és minden ok velünk), és bár már most én is kivagyok, de visszanézve ha az elejétől 200%ban rápörögtem volna, már idegroncs lennék mára. :(

2021. jan. 24. 22:06
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

A teremtés egy igazi csoda,senki sem tudja megmondani.

Hugom legjobb baratnőjének azt mondták meddő, már a beültetős orvos is azt mondta,hogy nem lehet gyerek. Nem is éri meg próbálkozni.

Erre képzeld, természetes úton egy egészséges babának adott életet.

2021. jan. 24. 22:09
 9/23 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van teljes mértékben, hogy nem szabad rástresszelni, csak hát milyen az ember természeténél fogva..:)

De nektek tényleg nagyon szurkolok, hogy végre jöjjön össze. Nagyon sajnálom, hogy eddig még nem sikerült:(

Remélem nagyon, nagyon hamar összejön majd ezután:) sok sikert kívánok hozzá! :)

2021. jan. 24. 22:10
 10/23 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon örülök a húgodnak, eszméletlen szerencsés :)

Kívánok nekik nagyon sok egészséget!😊

2021. jan. 24. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!