Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Már vagy 2 hónapja kB nem jön meg rendesen ha még is jön inkább barnás színe van most kB egy hónapja nem jöt meg

Szént estén belém ment a barátom azaz 24. Ma is belém ment mostanában ilyen fehér folyosóm van lehetseges hogy terhes vagyok?

2021. jan. 23. 16:55
 1/7 anonim válasza:
100%
Jaa, ha beléd élvez a barátod, akkor teherbe eshetsz.. vegyél egy tesztet
2021. jan. 23. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Igen. :)

Sok boldogságot a kicsihez! <3

2021. jan. 23. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha vártál volna még egy kicsit, és pár hónap múlva hatalmas pocakkal kiírnád a gyakorira, hogy lehetséges-e a terhesség.... még butábbnak tűnnél.

Igen, elég valószínű, hogy terhes vagy.

2021. jan. 23. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne legalább a 9.osztályt befejezni, mielőtt egyáltalán letoljátok az alsóneműt, az ugye hiába való kérés lenne, hogy csak akkor éljetek nemi életet, ha már kellőképpen fel vagytok világosúlva.
2021. jan. 23. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán
2021. jan. 23. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyel tesztet , ilyenkor simán kimutatja, ha terhes vagy.

Illetve mindenképp menj el ultrahangra ha pozitív lett a teszt.

2021. jan. 23. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A barnázás az sok jót nem jelent .. 2honapja nem menzeszel csak baránzol

6évvel ezelőtt én igy voltam menzeszem ki maradt de viszont barnázás néha váratlanul jött 2hetet adtak nekem az orvosok mert áttétes méh daganatom volt későn mentem orvoshoz ! Szóval csinálj tesztett ha pozi ha negatív irány az orvoshoz !!

2021. jan. 24. 01:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!