Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes kíváncsiságból ma du-i...

Teljes kíváncsiságból ma du-i xepil teszt, 9.dpo - n, ez mi?????

Figyelt kérdés
[URL= [link]
2021. jan. 21. 17:52
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
20%
Tehát akkor a tegnapi is negatív volt, meg a mai is, mert ha nem lehet fotózni se az negatív... Le lehet pontozni a korábbi válaszokat, de akkor is nekünk volt igazunk :)
2021. jan. 22. 08:10
 32/57 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, ha neked van igazad?? Boldog vagy, hogy negatív??? Semmi sértő nem volt a kérdésben, szimpla érdeklődés. De hányok néhány ember kommentjêtől...
2021. jan. 22. 08:25
 33/57 anonim ***** válasza:
17%

Nyilván nem jobb nekem, de neked sem hiszem, hogy az a jó ha biztatunk a full negatív tesztekkel, hogy ez pozitív, vegyél baba ruhákat...

Igen, undorító ha az ember az igazat írja le 👏

2021. jan. 22. 08:42
 34/57 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy azt írd, hogy pozitív
2021. jan. 22. 09:13
 35/57 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom hogy nem lett egyértelműbb a mai. De mint mondod meg korai.

Szurkolok hogy pár nap múlva pozitív legyen és várom a fejleményeket!

2021. jan. 22. 09:52
 36/57 anonim ***** válasza:
86%
Itt mindig rengeteg rosszindulatú ember lesz, akik nem képesek elviselni, hogy pozitív a teszted. Én is feltettem egy kérdést és megkaptam, hogy h.lye vagyok, ez negatív. Ahhoz képest most 30 hetes vagyok... Nekem 3 nap késésnél volt extra halvány.
2021. jan. 22. 10:27
 37/57 anonim ***** válasza:
72%

[link]

36os vagyok. Erről írtam. Mindenféle h.lye és vak voltam... :)

2021. jan. 22. 10:32
 38/57 anonim ***** válasza:
55%

37es ez azért eléggé egyértelmű a kérdezőéhez képest...

36os, nem nem bírjuk elviselni, pusztán a kérdező tesztje negatív, ő is megírta, hogy az. Nem értem minek adod alá a lovat, épp elég csalódás neki így is..

2021. jan. 22. 10:34
 39/57 anonim ***** válasza:
79%

Egyértelmű, a 3. nap késésnél... előtte való nap 10es érzékenységű teszt totál negatív, reggel kikukázva lett alig látható pozitív. Mindez ennyi nap késésnél. Mostmár nyilván azt mondjátok, hogy pozitív mert érvelni kell, de én is ugyanúgy megkaptam hogy h.lye vagyok. Nem biztatom a kérdezőt, de ha nekem ennyi késés után ilyen halvány volt, akkor neki ha bőven idő előtt 2 teszt is ugyanúgy mutat egy "talán valamicskét" az igenis jelent valamit. 2 teszt egymást követően rossz lenne? Az pedig, hogy nem fényképezhető egy teszt a halványsága miatt, nagyon is igaz. A feltöltött tesztet direkt ablakhoz rakva, férjem telefonjával fényképeztem (az én telefonommal az égvilágon semmi nem látszódott), hogy látszódjob képen is.

(Az már más kérdés, hogy nem vagyok idő előtti tesztelés párti, mert ha baj lesz és megjön mégis, jobb nem tudni róla.)

2021. jan. 22. 10:59
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vagyél egy predictor, az már ilyenkor símán kimutatja 😊
2021. jan. 22. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!