Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljes kíváncsiságból ma du-i...

Teljes kíváncsiságból ma du-i xepil teszt, 9.dpo - n, ez mi?????

Figyelt kérdés
[URL= [link]
2021. jan. 21. 17:52
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

De, gondolom, persze..

Tapasztalotakat azért olvashatok? Megengeded?

2021. jan. 21. 18:25
 22/57 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező

Ez tényleg furcsa. Meg nem láttam ilyet.

Szurkolok azért hogy pozitív legyen a holnapi.

Sajnos nincs ilyen tapasztalatom de kívánom a legjobbakat és remelem holnap megírod mi lett :)

2021. jan. 21. 18:38
 23/57 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, kedves utolsó válaszoló!!!
2021. jan. 21. 18:43
 24/57 A kérdező kommentje:
Reggel írok!
2021. jan. 21. 18:43
 25/57 anonim ***** válasza:
70%
Én is így indítottam, ha semmi, akkor az Xepil nem mutat semmit. Ki is dobtam, hogy akkor ez most semmi, csináltam két nappal később, hasonló, de erősebb, aztán megvártam a nem vártat és nem is jött. Akkor már nagyon szép két csíkos volt. Én bízom azóta az ebben a tesztben, akármilyen erősségű.
2021. jan. 21. 18:52
 26/57 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, hasznos, bocsánat. Köszönöm 🤗
2021. jan. 21. 19:20
 27/57 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy hibás teszt, itt gyakorin volt már pár ilyen vékony csíkos valami, baba nem lett belőlük.

Mivel korai, ezért nyugodtan tesztelj még. Ezt vedd negatívnak. Az x-epil meg nagyon nem érzékeny teszt, az az esetek 99,9%-ban csak 12. dpo-tól lesz látható. Egy facelle vagy predictor szépen mutatja ilyen korán is, ha van baba. Bár sajnos az elindult terhességet is mutatja aztán időben megjön a havi. Szóval ilyen szempontból maradhatsz az x-epilnél, az nem igazán mutatja ki a kémiait.

2021. jan. 21. 21:20
 28/57 anonim ***** válasza:
Már reagáltam, de hogy egyértelmű legyek, nekem mutatta a babát, elég korán, pont ilyen csík és nem egy teszt, hanem 3! Előtte hófehér volt. A három, ilyen csíkos után nem teszteltem csak egy héttel később, már vastag csík volt.
2021. jan. 21. 21:30
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen tesztem, nem volt baba
2021. jan. 21. 22:33
 30/57 A kérdező kommentje:
Ebből a testből volt az utolsó itthon, most reggel megcsinàltam... Extra halvány, le sem bírom fényképezni. Mindenesetre várok, hiszen van még egy hét, meg nincs is már itthon tesztem, úgyhogy várok.10.dpo elvileg, úgyhogy még bármi lehet... Viszont ez talán nem vékony vonal. Mindegy, majd jelentkezem. Köszönöm nektek!
2021. jan. 22. 05:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!