Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Január 1.-én jött meg legutóbb, a baleset január 15.-én történt.

Általában 29-30 naposak a ciklusaim, bár az előző például pomt 35 napra jött meg.

Mindig védekeztünk párommal óvszerrel, azonban nem vettük észre amikor kiszakadt, pont peteérésem környékén, gyakorlatilag bennem ment el teljesen.

2 órán belül ellaone 120 órás esemény utáni tablettát kaptam, be is vettem.

Eleinte nem voltak mellékhatások, tünetek, a bevétel óta egyébként 6 nap telt el.

Mostanában viszont hasfájás, "hasfeszülés", gyenge görcsszerű érzéseim vannak.

Váladékozásom nem igazán volt a tabletta előtt sem, után sem, de mostanra egészen bő, fehér, tejszerű, néha picit darabos.

(Ilyesmi mennyiségű állagú ovulációkor szokott lenni, de aztán már nem tudom.)

Mik a kilátások szerintetek?

18 vagyok, nagyon nem szeretnék terhességet, és abortuszra menni sem.

Már korábban tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, gondoltam ebben a topikban is megpróbálom.

Köszönöm, ha segítetek a véleményetekkel, tapasztalataitokkal!

2021. jan. 21. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni tabletta totálisan szétcseszi a hormonháztartást. Nem csoda, hogy mindenféle tüneted van tőle. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy teherbe estél. Ha nem jön meg a ciklus 35. napjáig, akkor csinálj egy tesztet. Egyébként ha egészséges párok pont peteéréskor szexelnek, akkor is csak kb 20% az esélye a terhességnek.
2021. jan. 21. 12:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Hétfő reggel tesztelek, az lesz a 26. napom.

Ez egy érzékenyebb fajta gyorsteszt elvileg, 6 nappal, de inkább csak öt nappal a várt vérzés előtt már eredményt mutat.

Szóval nem fogom bírni kivárni a vérzésemig, amúgy is van egy olyan sanda gyanúm, hogy késni is fog, mert szétstresszelem magam.

2021. jan. 21. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha a ciklusaid 30-35 naposak, akkor totalisan felesleges a 26. napon tesztelni. Legalább a 30. napot várd ki.
2021. jan. 21. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:

A tesztre rá van írva, hogy 5 nappal a várt vérzés előtt 96 százalékos pontosságú.

A ciklusaim megközelítően mindig 29-30 naposak, van amikor 28, van amikor 31, ez az előző 35 kiugrónak számít.

Ha 30 napos ciklussal is számolok, a 26. napon elvileg jeleznie kell a tesztnek, de nyilván újra fogom csinálni pár nap múlva, nem vehetem biztosta a dolgot.

2021. jan. 21. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 4 napot várt bent a peteérésre, peteéréstől 9 napra + lett a tesztem, együttlétet számolom akkor 13 nap.

2021. jan. 24. 19:23
 6/7 A kérdező kommentje:

26. napomon teszteltem predictor earlyvel, ami egyértelmű negatív eddig.

Két nap múlva újranézem. :)

2021. jan. 26. 09:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Jelentem, 30. napomon, a megszokott időben, megszokott módon megérkezett a vérzésem. :)
2021. jan. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!