Szerintetek ez már pozitív LH tesztnek számít?
Szerintem olyan határeset, lehet. A saját hülye tapasztalatom miatt kérdezem csak, nem mindegy? Közel van az ovuláció, az elég valószínű, az meg, hogy holnap reggel vagy holnapután reggel lesz, tökmindegy. Legyetek együtt ma, aztán közte lesz. Én legalábbis hónapok vártam az ilyesmi teszteknél a másnapot, hogy még erősebb legyen, és nem is szexeltünk, mert állítólag a 2-3-4 napos spermák a legjobbak és ne "lőjük el", aztán minden hónapban annyi történt, hogy halványodott a csík, mi pedig ovuláció környékén egyáltalán nem voltunk együtt, mert vártam A pillanatot.
Aztán hagytam a francba a tesztet, kétnaponta együtt voltunk 10-12 napig, és első hónapban teherbe estem. Lehet persze, hogy pont véletlen volt, de már bánom, hogy előtte így rágörcsöltem és vártam a pozitív ovutesztet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!