Nekem a gyógyszer abbahagyása után semmi nem változott 3 hónapig. Időre megjött, úgy mintha szedném a gyógyszert. Annyi volt más, hogy jobban feszült a hasam és a derekam. Aztán a 4. hónaptól minden felborult, nem jött meg időre, volt hogy 47 napra jött meg.
2008. dec. 2. 13:05
2/11 anonim válasza:
Szia! Mikor abbahagytam (pedig csak 9 hónapig szedtem elötte), 3 hónapig meg sem jött. Innentöl még 1 évig rendszeresen jött (28 napra, mint fogival), s csak ezután borult fel, 1-2 szer 40 napos lett a ciklus, majd beállt 26-27 napra, s így is lettem terhes (23 hónappal a gyógyszer abbahagyása után).
2008. dec. 2. 13:53
3/11 anonim válasza:
Még a második hozzászóló vagyok! Ja és annyit, hogy egy fél évvel fogi abbahagyása után minden peteérést éreztem (pedig addig sosem). Na és a PMS is visszatért.
2008. dec. 2. 13:56
4/11 anonim válasza:
Én januárban hagytam abba,azóta először tegnap jött meg! sajnos csak 1 napig tartott,ma már semmi nincs. :(
lassan eltelik 1év,és még mindig nem érezhetem magam nőnek...
clostit fogok kapni,meg közben a pajzsmirigyemet is kezelni kell,mert a fogi elhagyása óta alulműködik.
Hányinger,megjönérzés,pufi alhas,fájó cicik,striák vannak nálam,meg 10 kg plussz.
:-((((
2008. dec. 2. 14:14
5/11 anonim válasza:
pontosan milyen gyógyszerre gondolsz? a fog.gátlóra?
2008. dec. 2. 14:23
6/11 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok az első gy.szermentes hónapomban.Rögtön belevágtunk a babaprojektbe,fájtak is melleim,nagyon felpuffadt a hasam,hízás,2hét késés,azt gondoltam sikerült elsőre,nagyon boldog voltam.Aztán jött a doki,hogy nem baba(sajnos).Most mindenféle vizsgálatot végez,hogy újra +jöjjön.
2008. dec. 2. 14:43
7/11 anonim válasza:
Hm, de ismerős.
mikor abba hagytam rendesen megjött 3 hónapig,majd felborult és kezdődtek a rencertelen ciklusok. telán most jhövök helyre.
2008. dec. 2. 14:46
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyszerű senkinek a dolga, látom!
Én még azóta csak egy mensin vagyok túl (kb.2 hónapja hagytam abba a gyogyit), az 10 nap késéssel jött meg úgy hogy 3 napig véreztem aztán 4 nap barnázás. A következőt szerdára nem várom ! :)
2008. dec. 2. 14:57
9/11 anonim válasza:
Nallam a kovetkezo a helyzet: a gyogyszert Julius vegen hagytam abba. Ra 37 napra megjott a mensim szeptember elejen. Utanna a kovetkezo meg 43 napra ra oktober kozepen. Es most 6 hetes babas vagyok. En sem hittem volna, hogy ilyen rendszertelen ciklus mellett teherbe lehet esni. Azt hittem nincs peteeresem egyaltalan.
2008. dec. 2. 15:32
10/11 anonim válasza:
Nekem ez az elso honap bogyo nelkul 14 ev folyamatos tablettaszedes utan (triregol, diane 35, gracial). most vagyok a 30.napon (tehat meg nem jott meg a mansim azota). tuneteim: mindjartmegjon erzes, neha gorcs, mellbimboerzekenyseg, neha eros szurkalas, haspuffadas, hangulatinagdozas es iszonyatos igeny az alvasra. etvagyam nincs es tok zsiros a hajam. kb. ennyi.
minden letezo rossz. a baj az, hogy azonosak a terhesseg jeleivel es persze en is beleelem magam, hogy a babatol van. mert persze en is azert hagytam abba! remelem mi szerencsesebbek leszunk, mint az elottem irok! fel a fejjel es szex ezerrel!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!