Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki csak fiút vagy csak lányt tud szülni?

Figyelt kérdés
És ha pl a másik nemű fogan meg, akkor nem marad meg. Van ilyen?
2021. jan. 19. 09:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
10 vagyok. Lánya sajnos ezáltal nem született.
2021. jan. 19. 09:45
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
Ismerek ilyet, 8 lánya van.
2021. jan. 19. 09:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

5: VIII. Henriknek volt fia, tehát az eléleted nem igazán helytálló.

Igen, van ilyen, nem vagyok orvos, nem tudom, mennyire gyakori meg pontosan mi az oka, de valami genetikai dolog. Azért azok a válaszok jók, hogy: nincs ilyen, mert ismerek XY családot, ahol 4 lány után lett fiú...most komolyan? Ez mitől zárja ki azt, hogy olyan is legyen, akinek nem lehet fia vagy lánya?

2021. jan. 19. 10:00
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek olyat, ahol 9!! gyerek van, mindegyik lány, 3 apától.

Anyumnak 3 lánya van, de a harmadik más apától. Apám részéről van még 2 fiú tesóm. Szóval nem hiszem, hogy az apán múlik minden, ha sikerült neki 2 lányt meg 2 fiút is összehozni, csak más anyától.

Mamámék 7en vannak tesók, 3 lány, 4 fiú. Anyumék 4en tesók 2 lány 2 fiú. Fateromék 3an voltak 1 lány (sajnos 10 hónaposan meghalt szívbetegségben), 2 fiú. Nagybáttyámnak 3 lánya van.

Annyira összevissza, nem hiszem hogy bármi összefüggés lenne hogy fiú vagy lány hogy kitudja e hordani vagy nem, vagy csak 1 nemet tud valaki nemzeni.

2021. jan. 19. 10:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
13-as jól mondja: harmadik felesége, Jane Seymour fiút szült VIII. Henriknek. Ő lett az utána jövő király VI. Edvárd néven.
2021. jan. 19. 10:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Jah, időközben utánanéztem, köszi a javítást. Ma is tanultam valamit, már megérte felkelnem reggel :D
2021. jan. 19. 10:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiam született, volt egy szobatársam a kórházban, akinek elment a babája 2 vagy 3 alkalommal is, mindegyik baba lány lett volna, vagyis lány volt. Ellenben szült 2 egészséges fiút minden probléma nélkül. Csak a lányok nem maradtak meg.
2021. jan. 19. 10:21
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 5 lányom van. A köztes terhessegek fiúk lettek volna amik nem maradtak meg. Orvosilag igazolt hogy a fiúkat nem tudtam kihordani.
2021. jan. 19. 10:29
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ismerek ilyet.

Ott a férfival van valami, nem tudom pontosan, de a genetikai vizsgálaton kiderült. Két nőtől csak fiú gyerekei vannak. Az első felesége 4x vetélt el, ezek lányok lettek volna, a fiúkat gond nélkül kihordta.

2021. jan. 19. 10:35
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak tippeljük, de papírom van róla, hogy kromoszóma rendellenességem van. 2 lombik alatt 22 petesejtből 4 maradt, elsőre 1, azt beültették, de nem maradt meg. Másodjára 3, azt beültették, 2 maradt meg, 2 fiú (nincs meg bennük az én kromoszómahibám). Azóta volt egy vetélésem. A férjemmel hisszük, hogy lány lett volna, csak ő örökölte az én hibás kromoszómám és emiatt nem maradt meg.
2021. jan. 19. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!