Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja januárra?

Ki nem várja januárra?

Figyelt kérdés
Nekem még 5 nap, gondoltam gyorsabban telik, ha beszélgetünk, tapasztalatokat osztunk meg, együtt izgulunk.
2021. jan. 18. 19:31
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:

8as vagyok. Mi lassan egy eve pronalkozunk, sajnos augusztusban elvesztettuk az elso babank a 13.heten. 3 honapja pedig ujra probalkozhatunk😊

2es!kitartast addig! Majd irj, mi lett, drukkolok mindenkinek🤞🥰

2021. jan. 19. 17:37
 12/59 anonim ***** válasza:
Jaj 8-as. Én is nagyon szorítok nektek!!
2021. jan. 19. 19:36
 13/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én holnapra nem várom(20-a),de szerintem Nekünk biztos nem sikerült mert a teszt ma reggel nega lett...

Mindenkinek nagyon szurkolok!

Kedves Kérdező jobbulqst kívánok!

2021. jan. 19. 19:48
 14/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 13! Amíg nem jön meg, még van egy kis remény. Írd majd meg, ha újra tesztelsz.

Én eléggé émelygős lettem, de lehet csak a gyógyszerek miatt. Hétvégére nem várom, tesztelni csak utána fogok.

2021. jan. 19. 21:32
 15/59 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Kedves Kérdező az émelygés szerintem korai még és tényleg lehet csak a gyógyszerek miatt van.Az orvosodat nem kérdezted,hogy ha baba van lehet-e azokat a gyógyszereket szedni amiket most kapsz?

Én ma reggelre nem vártam és eddig nem is jött meg pedig reggel már jelentkezni szokott.Iszonyú mellfájdalommal ébredtem,fáj,feszül mind a 2.Csináltam tesztet is.Olyan mintha lenne rajta valami,de én inkább negatívnak mondanám.De majd kiderül.

2021. jan. 20. 08:12
 16/59 anonim ***** válasza:
13 tedd fel a tesztet
2021. jan. 20. 08:35
 17/59 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Annyira halvány hogy fényképen nem is látszik azért veszem inkább negatívnak

2021. jan. 20. 08:59
 18/59 anonim ***** válasza:

Megmutatom a 9dpom lehet csak én láttam de ott van😁

[link]

2021. jan. 20. 09:26
 19/59 anonim ***** válasza:

1 es vagyok az előbbi is én ilyen lett kövi tesutek

[link]

2021. jan. 20. 09:33
 20/59 A kérdező kommentje:

Valamit látok én is. Megy a drukkolás, hogy erősödjön.

Lehet valóban korai. Nem kérdeznek semmit az orvosok. Felírják az infúzió adagját, aztán nem is látom többet, csak a nővéreket, akik szintén nem a kedvességükről híresek. Ősszel is ugyanevvel a problémával voltam kórházban, mondtam, hogy babát tervezünk. Kérdezték terhes vagyok-e, mondtam még csak pár nap múlva esedékes a teszt. Erre leráztak azzal, hogy akkor nem vagyok az. Emiatt gondoltam csinálni hétfőn egyet gyorsan, mielőtt mentem.

2021. jan. 20. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!