Ki nem várja januárra?
8as vagyok. Mi lassan egy eve pronalkozunk, sajnos augusztusban elvesztettuk az elso babank a 13.heten. 3 honapja pedig ujra probalkozhatunk😊
2es!kitartast addig! Majd irj, mi lett, drukkolok mindenkinek🤞🥰
Sziasztok!
Én holnapra nem várom(20-a),de szerintem Nekünk biztos nem sikerült mert a teszt ma reggel nega lett...
Mindenkinek nagyon szurkolok!
Kedves Kérdező jobbulqst kívánok!
Köszönöm szépen 13! Amíg nem jön meg, még van egy kis remény. Írd majd meg, ha újra tesztelsz.
Én eléggé émelygős lettem, de lehet csak a gyógyszerek miatt. Hétvégére nem várom, tesztelni csak utána fogok.
13-as vagyok
Kedves Kérdező az émelygés szerintem korai még és tényleg lehet csak a gyógyszerek miatt van.Az orvosodat nem kérdezted,hogy ha baba van lehet-e azokat a gyógyszereket szedni amiket most kapsz?
Én ma reggelre nem vártam és eddig nem is jött meg pedig reggel már jelentkezni szokott.Iszonyú mellfájdalommal ébredtem,fáj,feszül mind a 2.Csináltam tesztet is.Olyan mintha lenne rajta valami,de én inkább negatívnak mondanám.De majd kiderül.
13-as vagyok
Annyira halvány hogy fényképen nem is látszik azért veszem inkább negatívnak
Valamit látok én is. Megy a drukkolás, hogy erősödjön.
Lehet valóban korai. Nem kérdeznek semmit az orvosok. Felírják az infúzió adagját, aztán nem is látom többet, csak a nővéreket, akik szintén nem a kedvességükről híresek. Ősszel is ugyanevvel a problémával voltam kórházban, mondtam, hogy babát tervezünk. Kérdezték terhes vagyok-e, mondtam még csak pár nap múlva esedékes a teszt. Erre leráztak azzal, hogy akkor nem vagyok az. Emiatt gondoltam csinálni hétfőn egyet gyorsan, mielőtt mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!