Ha a férfi alkoholista a nő teherbe tud esni?
Figyelt kérdés
Nem igazán találtam erről informàciót, ezért érdekelne a dolog. Azt olvastam, hogy a spermának nagyon nem tesz jót.2021. jan. 16. 19:51
2/12 anonim válasza:
Alkoholista pasitól nem kellene gyerek.
Egyébként elvileg nemzőképes. Bár rontja a minőséget.
3/12 anonim válasza:
nemzőképes az alkoholista is általában. de nem érdemes neki szűlni.
4/12 anonim válasza:
Igen
Apukám alkoholista volt, én itt vagyok és van egy bátyám is.
5/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy eleve mennyi a spermiumszáma. Nagyban rontja az esélyeket, de ha sok lenne alkoholizmus nélkül, akkor nem ront annyit, hogy meddő legyen a férfi. Sajnos.
6/12 anonim válasza:
Kérlek szépen, NE ESS TEHERBE EGY ALKOHOLISTÁTÓL. Életre szóló sebeket ejt a gyerekben: gyomorgörcs, félelem, szégyenérzed, önhibáztatás és ez még a jobbik eset addig, amíg a kedves apuka fizikailag nem bántalmazza (egy alkoholista gyermeke).
7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok neki szülni semmi kép... más ok miatt. Nem részegedik le, csak iszik minden nap 2-3 pálinkát este... ha szar napja volt kicsit többet... köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 17. 13:20
9/12 anonim válasza:
Minden nap 2-3 pálinka hol egészséges szerinted, 8? Sajnos itt tartunk, hogy az "még belefér", meg "megérdemli munka után a lazítást". Pedig nem, ha valaki minden nap iszik, az nem egészséges, az alkoholista.
10/12 anonim válasza:
Akkor apám alkoholista? Nem is tudtam róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!