Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki szűz teherbe tud esni?

Ha valaki szűz teherbe tud esni?

Figyelt kérdés

Mármint hogy ha a fiú ujjárrol a hüvelybe kerül vagy közelébe. Ilyesmi. Lehetséges?

Komoly válaszokat szeretnék kérni, ne kérdezzétek, hogy nem tanították-e, mert semmiről nem beszéltek nekünk.

És olvastam, hogy valaki szüzen lett terhes és most erre szeretnék választ kapni, hogy ez valóban lehetséges-e.

2021. jan. 13. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Valóban lehetséges.
2021. jan. 13. 21:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm....ennek...nem örülök, de köszönöm a választ.
2021. jan. 13. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
igen ezért nem szabad szűz kislányoknak ész nélkül dugni
2021. jan. 13. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Ismerősöm úgy esett teherbe, hogy szűz volt, azaz nem szakadt el a szűzhártyája, de a fiú persze "megfelelő irányban" beleélvezett (kintről). Az orvos erre csak széttárta a karját, hogy hát, minimális esélye van, merthogy a szűzhártyán van egy icipici lyuk, amin keresztül MINIMÁLIS esélye van, hogy feljutnak a hímivarsejtek, de ez annyira ritka, és annyira kicsi az esélye, hogy nem nagyon lehet vele számolni. De ehhez kell a "lövés" is. Ha a spermiumokat nem küldi fel a löket előre, nem sok esély van, hogy maguktól átússzanak a szűzhártya lyukán, szóval ha csak ujjazással került a hüvelybe spermium, nem hiszem, hogy szűzen túl nagy esély lenne teherbe esni. De azért legközelebb inkább ne oda élvezzen a srác.
2021. jan. 13. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
4 mert az ujjat nem dugja be a szuzhartyan? De. Ettől függetlenül valószínű nagyobb az esély a lottó ötösre, mint erre.
2021. jan. 13. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen, hallottam már erről, hogy valakit megujjaztak és várandós lett. Ja nem.
2021. jan. 13. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Ne aggódj.. ujjazástól ha nem lennel szűz is nagyon kicsi esélye lenne...

Nem könnyű teherbe esni...

Ha szeretkeztek, s a férfi elélvez még akkor sem biztos, hogy terhes leszel.

Férjemmel első gyerekkel majdnem 1 évig próbálkoztunk.

Második gyéreknél elég volt 1x lefeküdünk egyik hónapba mar terhes is lettem.

A jó időzítés a fontos.

De ujjról..Ha be is kerül.. fel tudnának úszni, de azért tényleg kell az a "lövés", de az sem kívülről. Hanem ha bent van tövig.:)

Amikor szűz voltam en is aggódtam ilyeneken.

Használjatok gumit majd ha szeretkeztek, s ha ujjat szeretne felhelyezni a srác, akkor mindenképp tiszta legyen a keze, mosson előtte kezet szappannal. Mert ha nem is ondót, de bacit bevihet es az nagyon kellemetlen tud lenni.

Mindent csak esszel es megfontoltan;)

2021. jan. 13. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát, én eddig csak egy olyan sztoriról hallottam, hogy valaki szűzen lett terhes, de az a csaj egy angyali látogatást próbált beadni a vőlegényének. Egyébként sikerrel.
2021. jan. 14. 06:38
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Persze, lásd Szűz Mária. Szóval elég ritka azért.
2021. jan. 14. 09:19
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Elvileg lehetséges, de nagyon kicsi az esély rá. A megtermékenyítés a petevezetékben történik. Idáig kellene felúszni a spermiumoknak, és mivel a hüvelyben könnyen elpusztulnak, legalább a méhszájig kell jutniuk ahhoz, hogy teherbe ess.

A szűzhártya nem jelent védelmet, és abban sem lehetsz biztos, hogy nem szakadt már ki más okokból. Első szex alkalmával is teherbe lehet esni, viszont ujjazástól nem, illetve egy kisebb csoda kell hozzá.

2021. jan. 14. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!