Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet biztosan fiú a baba?

Hogyan lehet biztosan fiú a baba?

Figyelt kérdés
A férjemmel mindenképpen fiút szeretnénk,egy kislánnyal nem tudnánk mit kezdeni,van valami biztos praktika erre?Csak azoknak a véleménye érdekel,akik próbáltak már ki valamit és fiú lett a baba,vagy van valami amire esküsznek.

2021. jan. 13. 18:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
Igy lesz tuti lanyod. Ha ennyire sotetek vagytok, ne legyen gyereketek. Elmondom h a lany gyerek ugyanolyat pisil kakil es ugyanugy eszik alszik🤣🤣 kivanol neked 3 lanyt🤣
2021. jan. 13. 20:52
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
Hűha....vannak bajok fejbe...nem tudnaok mit kezdeni egy kislánnyal.. te is megszulettel, csak kezdtek veled is valamit...de tudós mot? Vegyétek kutyát. Azt készen kapjátok. Az tuti fiú lesz ha azt valasztjatok!!! Kb ennyit tudok hozzá fűzni....
2021. jan. 13. 21:44
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
24ves vagyok. Lemaradt hogy 5 lányom van.
2021. jan. 13. 21:45
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
Örökbefogadással vagy lombikkal. De az y kromoszómás spermák leválogatása csa akkor legális, ha az apának súlyos x kromoszómás genetikai betegsége van, egyébként bűncselekmény. Házibabonák nem működnek. Inkább próbáld feldolgozni, hogy a lány is opció
2021. jan. 14. 06:51
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha hívő vagy, akkor az imádkozást próbáld meg, nem kisebb az esélye, hogy bejön, mint a babonáknál.
2021. jan. 14. 09:23
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Mesterséges megtermékenyítéssel. Az USA-ban például legális akkor is, ha az apának nincs semmilyen genetikai betegsége, persze nagyon drága.
2021. jan. 14. 11:40
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is inkább kislányt szerettem volna, most így másfél évvel később mikor még mindig nem vagyok terhes és meddőséggel küzdünk, már úgy vagyunk vele, hogy a neme lényegtelen, csak most már jó lenne ha születhetne egy egészséges kisbabánk.:(
2021. jan. 14. 16:41
 28/28 anonim ***** válasza:
86%
Jézus, mi az hogy egy lánnyal nem tudnátok mit kezdeni? Ilyen alapon inkább ne is vállaljatok gyereket.
2021. jan. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!