Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet biztosan fiú a baba?

Hogyan lehet biztosan fiú a baba?

Figyelt kérdés
A férjemmel mindenképpen fiút szeretnénk,egy kislánnyal nem tudnánk mit kezdeni,van valami biztos praktika erre?Csak azoknak a véleménye érdekel,akik próbáltak már ki valamit és fiú lett a baba,vagy van valami amire esküsznek.

2021. jan. 13. 18:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

Hogy hogy nem tudtok mi kezdeni egy kislánnyal? Magaddal sem tudsz mit kezdeni? Állsz a tükör előtt és tátod a szádat, hogy mégis mi a fenét csinálj a prunculáddal?

Természetesen nincs módszer, hogy volna? Ha lenne, akkor nem lenne annyi leány gyermekgyilkosság. De ehhez elegendő lett volna csak egy kicsit jobban odafigyelni biológia órán és nem azon lamentálni, hogy mit kezdj magaddal.

2021. jan. 13. 19:10
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom nem próbálkoztok rég óta...vagy még egyáltalán nem. Régebben mi is inkább fiút szerettünk volna. Így 3 év után már azt se bánnánk ha lány jönne, akár egyszerre kettő. Szeretnénk tiszta szívünkből és szemernyi kétségem sem lenne.

Utolsóra reagálva. Nem tudom igaz e! Olvastam, hogy orvosilag kitudják válogatni a "megfelelő" kromoszómával rendelkező hímivarsejteket. Nincs garancia rá, hohy teherbe is esel és biztos nem olcsó...

Egy módszer, amivel esetleg lehet növelni az esélyt: ovuláció napján, illetve ha utána vagytok együtt talán nagyobb az esély a fiúra.

2021. jan. 13. 19:13
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
14 voltam, a 12 volt az utolsó meg mikor írtam.
2021. jan. 13. 19:14
 14/28 anonim ***** válasza:
93%
Nincs tuti módszer, maximum az esélyeket tudjátok növelni azzal, ha pont az ovuláció napján vagytok együtt, a fiú ondósejtek ugyenis általában gyorsabbak. De ez sem 100%.
2021. jan. 13. 19:17
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Hűha. Van baj. Nyilván érthető, hogy valaki fiút valaki lanyt szeretne... de ez ,hogy "nem tudnátok egy kislannyal mit kezdeni"kijelentesed kicsit erős!! Nem gondolod ? :D olyan nemis tudom ... nem mondok erre semmit. Remelem nem lesz lányotok soha. Szegenyt előre sajnalom !!! Szooooval. Ahogy elottem írtak. Fogadjatok örökbe egy kisfiut akkor. :D
2021. jan. 13. 19:45
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

"egy kislánnyal nem tudnánk mit kezdeni" OMG... és ilyet felnőtt ember képes leírni...

Nektek semmilyen gyereketek ne legyen, vegyetek kutyát. Persze fiút...

(Nem, nincs rá módszer, szóval védekezzetek keményen inkább...)

2021. jan. 13. 19:45
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Remélem érzed kérdező, hogy ezt most túl toltad . :D tényleg ne legyen gyereked . Kis válogatós!! :D vagy tartsd magadba. Mutasd meg a férjednek, hogy mit irtal ki es ,hogy reagáltak erre az emberek itt. Meg ugy mindenhol fognák a fejüket kb. Jézusom. Es ilyen világban élünk mi ahol ilyen gondolkozású emberek élnek:D
2021. jan. 13. 19:48
 18/28 anonim ***** válasza:
73%

Az első egy - két évben a fiú és lány gyerek között nincs különbség, két éves kor után kezd nyilvánvalóvá valni, elkezdek őket a fiús és lányos dolgok érdekelni. Addig max annyi a különbség, hogy puncit vagy kukit tisztítás peluscserekor.

Szóval egy joideig tökmindegy, egy - két év alatt meg csak megszokjatok, és rá jöttök, mit is lehetne kezdeni egy lannyal

2021. jan. 13. 20:01
 19/28 anonim ***** válasza:
86%
Mégis hogy lehetne esküdni bármilyen módszerre az örökbefogadáson kívül??
2021. jan. 13. 20:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi lányt szerettünk volna a nagylány mellé, ezért ovuláció előtt 3 nappal voltunk együtt (UH-n követték a ciklusomat). Rengeteg tejterméket, csirkehúst és gyümölcsöt fogyasztottam, mert elvileg ez is elősegíti a lányokat. Persze fiú lett. A lányom esetében pedig ovu napján és előző este is együtt voltunk, bár nem gyúrtunk egyik nemre sem. Egyébként nem bánjuk, hogy nem lány lett, egészséges, édes kisfiú, nagyon szeretik egymást a nővérével. Egy barátnőmnek 4 fiú után az ötödik lett lány. Panaszkodott, hogy nem tud majd vele mit kezdeni. Aztán most meg mindent együtt csinálnak, vele a legjobb a kapcsolata az 5 gyerek közül.
2021. jan. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!