Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdjek gyanakodni, hogy átver?

Kezdjek gyanakodni, hogy átver?

Figyelt kérdés

2 hete volt egy kalandom egy lánnyal. Előtte már beszélgettünk pár hete a neten. Védekeztünk gumival, ami nem lyukadt ki, nem csúszott le, vízpróba működik utána, tehát megtartotta a benne lévő vizet napokig, amikor kifüggesztettem a fürdőszobába. Nagyon gyanakvó vagyok, sosem csináltam ilyen kalandokat, bánom is már.

Lényeg, hogy kértem tőle terhességi tesztet, mert miért ne. Fő a biztonság. Állítása szerint a szex előtt 3 héttel jött meg a mensije, dec 10. Mi Szilveszter napján szexeltunk. Azóta már volt mensije, elméletileg ma már nem verzik.

Létezik olyan, hogy reggel óta még nem kellett vizelnie? Mert ma kértem a tesztet tőle, mensi után. Ezt mondja.

Gyanakodjak vagy túlparázom ezt?

2021. jan. 13. 11:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Felkereslek személyesen.
2021. jan. 13. 14:05
 32/51 anonim ***** válasza:
89%
Isten ments, hogy bárkit személyes felkeress, max egy pszichiátert :D
2021. jan. 13. 14:06
 33/51 anonim ***** válasza:
90%

Hogy lenne terhes ha menstruál? Hogy lenne egyáltalán terhes ha nem szakadt ki a gumi?

Hogy lenne terhes ha nem is akkor ovulált amikor együtt voltatok?

Biológia...

2021. jan. 13. 14:29
 34/51 anonim ***** válasza:
90%

Menjetek orvoshoz!!

De valaki olyanhoz, aki ért a hülyékhez meg az agyi bajokhoz. Rád férne.

Mégis milyen napokat élsz? :D

Biztos nem rosszabb, mint a válaszadók többségének.. Hűha, sok a házi feladat?

12 évesen nem kéne szexelni, talán nem lenne ennyi hülye kérdés(és ember) itt a gyakorin.

Nem lyukas a gumi. Megjött a csajnak.

Ki a franc baszatná magát teherbe gumival? Gondolkozz már kicsit, idióta.

2021. jan. 13. 14:37
 35/51 anonim ***** válasza:
90%

Én meg ilyet nem is hallottam, hogy a megtöltött gumit még plusszba vízzel felengedik és felakasztja a fürdőben.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ilyen tényleg van????

Amúgy Ha igaz(bár sztem full kamu) akkor miért szexelsz? A legjobb védekezés, ha nem rakod be neki

2021. jan. 13. 14:38
 36/51 anonim ***** válasza:
79%
A vizes koton ott lifeg a fürdőszobába. Kész vagyok. 🤣🤣🤣
2021. jan. 13. 14:57
 37/51 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés feldobta a napomat. 🤣😆
2021. jan. 13. 16:02
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Biológiából 1-es!😄

Megjött+gumit használtatok,ne parázz.Nem terhes.Felesleges a teszt és nem is kérhetsz ilyet!

2021. jan. 13. 18:59
 39/51 anonim ***** válasza:
84%

Te beteg vagy. Örülj, hogy valaki hajlandó volt lefeküdni veled, mert gondolom élőben is messziről bűzlik a kattantságod.

Én a csaj helyében szimplán letiltottalak volna mindenhonnan, a jó édes anyukádat zaklasd az elmebajoddal, hidd el, senki nem akarna ilyen kattostól gyereket.

2021. jan. 13. 20:19
 40/51 anonim ***** válasza:
75%
Nem tűnik fel, hogy itt nem egy emberrel beszélgetsz? Minden választ mást írt. Töröld a kérdésed a kérdéseid közül ha nem tetszenek a válaszok, mert ezen még sokan fognak szórakozni.
2021. jan. 13. 20:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!