Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdjek gyanakodni, hogy átver?

Kezdjek gyanakodni, hogy átver?

Figyelt kérdés

2 hete volt egy kalandom egy lánnyal. Előtte már beszélgettünk pár hete a neten. Védekeztünk gumival, ami nem lyukadt ki, nem csúszott le, vízpróba működik utána, tehát megtartotta a benne lévő vizet napokig, amikor kifüggesztettem a fürdőszobába. Nagyon gyanakvó vagyok, sosem csináltam ilyen kalandokat, bánom is már.

Lényeg, hogy kértem tőle terhességi tesztet, mert miért ne. Fő a biztonság. Állítása szerint a szex előtt 3 héttel jött meg a mensije, dec 10. Mi Szilveszter napján szexeltunk. Azóta már volt mensije, elméletileg ma már nem verzik.

Létezik olyan, hogy reggel óta még nem kellett vizelnie? Mert ma kértem a tesztet tőle, mensi után. Ezt mondja.

Gyanakodjak vagy túlparázom ezt?

2021. jan. 13. 11:45
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
97%
Fu de nagyon hülye vagy basszus. Szegény csaj. 2 hét után még vsz. nem is mutatna semmit.
2021. jan. 13. 11:47
 2/51 anonim ***** válasza:
95%
Senki nem ker tesztet kaland utan
2021. jan. 13. 11:47
 3/51 anonim ***** válasza:
97%

Nem túl parázod,hanem beteg vagy!

Ha te bánod hát képzelem szegény csaj hogy bánja hogy egy ilyen idiotával kefélt aki napokig képes a gumit kifüggeszteni... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. jan. 13. 11:48
 4/51 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy normalis. A gumi nem szakadt ki, a csajnak megjott, mit akarsz még? Ha ennyire parazol, akkor ne szexelj. Miert verne at??? Total beteges.
2021. jan. 13. 11:48
 5/51 anonim ***** válasza:
96%

Szegény lány. Biztos elküldenélek a helyében!

Kicsit betegesen félsz a teherbeeséstől. Kiakasztani a használt gumit napokra? Undorító... Aztán pedig a teszttel zaklatod. Ne szexelj, ha ennyire félsz..

2021. jan. 13. 11:49
 6/51 anonim ***** válasza:
94%
Sterilizáltasd magag. Szaporodni ne szapotodj ennyi ésszel.
 7/51 anonim ***** válasza:
96%
Napokig nezegetted a vizzel teli gumit? Szegeny csaj valszeg azt is banja, h megismert🤣🤣🤣 tenyleg ne a szexelj. Az a tuti.
 8/51 A kérdező kommentje:
Manapság nagy szemétségeket tudnak megtenni a nők. Én a biztonságra megyek.
 9/51 anonim ***** válasza:
96%
Elküldenélek a halál f@szára a csaj helyében
2021. jan. 13. 11:50
 10/51 anonim ***** válasza:
95%
Szexelj inkább két gumival, ne nevelj gyereket a jövőben SEM ilyen felfogással!
2021. jan. 13. 11:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!