Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek gáz, ha valaki 16...

Szerintetek gáz, ha valaki 16 évesen terhes?

Figyelt kérdés
Kifejtenétek?
2021. jan. 12. 20:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
69%

Úgyis van kérdező, jól teszed, hogy a csupasz hátsódra, 0 Ft-tal, fix munkahely, stabil kapcsolat és persze saját otthon nélkül anyádék nyakára gyereket vállalsz (akarsz vállalni), igazi felelősségteljes döntés! Jaaa, nem.🤦🏻‍♀️

Aztán ha a szülei teljes joggal nem engedik haza a gyerekkel, hogy aztán az ő nyugalmukat tegye tönkre és ők kelljen finanszírozzanak mindent, akkor is lehet hangoztatni, hogy milyen jó döntés volt. 🙂

2021. jan. 14. 10:30
 42/46 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, az egy teljesen normális dolog, hogy nem fér bele nálad az abortusz (mint ahogy az ellenkezője is normális dolog lenne). De ha annyira szereted azt a gyereket, akkor ne azon gondolkodj, hogy hogyan fogod felnevelni, mert ebből se te, se a gyerek nem jön ki jól. Ha nem mész abortuszt, akkor itt egyetlen jó megoldás van: örökbe adni rögtön a szülés után. Hidd el, a gyereknek sokkal jobb lenne, mint hogy te küszködsz vele.
2021. jan. 14. 12:59
 43/46 anonim válasza:
89%
Nekem az nem tiszta ha ez valóban erőszaknak a következménye akkor a szülei hogy nem tudják hogy terhes? Alapból erőszak után rendőrség nőgyógyász stb ott kapott volna esemény utáni tabit és nem lenne terhes... Nem támadni akarom csak nem értem ezt. Vagy az erőszakot is eltitkolta amit kétlek
2021. jan. 14. 16:19
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
43: sajnos itthon eléggé megy az a jelenség, hogy erőszak után sem rendőrség, sem orvos, semmi. Mindenki próbálja inkább elfelejteni és a szőnyeg alá söpörni, ami abszolút nem helyes. Lehet, hogy a szülei nem is tudnak róla.
2021. jan. 14. 18:20
 45/46 anonim ***** válasza:
71%

18 éves fiú vagyok és nem is csókoloztam, de neked már 16 évesen gyereked van, hasonlítsd össze.

Nagyon gáz, de ez a természetes már a korodbeli lányoknál🤮🤮

2021. júl. 31. 17:55
 46/46 anonim ***** válasza:
10%
Ezek szerint beléd élvezett egy fiú
2021. júl. 31. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!