Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek gáz, ha valaki 16...

Szerintetek gáz, ha valaki 16 évesen terhes?

Figyelt kérdés
Kifejtenétek?
2021. jan. 12. 20:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan, 11-es. Minden fiatal srác álma, hogy egy erőszakos bűnöző gyerekét eltartsa és fölnevelje.

:-)

2021. jan. 12. 21:38
 12/46 anonim ***** válasza:
67%

Igen, gáz.

16 évesen felnőttnek érzitek magatokat, de még magatokért sem tudtok felelősséget vállalni, csak álomvilágban éltek.

2021. jan. 12. 21:48
 13/46 anonim ***** válasza:
87%
A barátod ezt bevállalta? Más erőszak gyereket?
2021. jan. 12. 21:50
 14/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez egy kamu kérdés.
2021. jan. 12. 22:18
 15/46 anonim ***** válasza:
79%
Ekkora mese már régen volt. Vagy jol behuzza a csőbe a barátját, egy tiéd a gyerek hazug mondattal. Nincs az az ember aki ezt bevallása! Főleg nőként! Elég azt tulelni hogy megeroszakoljak, nem hogy mellette meg egy terhesseget is kihordjon. Vagy, megcsalasvol ered a gyerek. Mindenképp így a szegény fiú lesz az áldozat. Sajnálom szegényt...jol meg lesz vezetve...
2021. jan. 12. 22:24
 16/46 anonim ***** válasza:
76%

Remélem kamu.

Egyébként áruld már el a kemény 16 eveddel egész pontosan hogyan és MIBŐL szeretnéd felnevelni a drága gyermeket?? Ugye nem anyuciék nyakára és pénzére tervezel szülni, hanem biztosítasz magadnak saját otthont és a nem létező bevételedből fogod ellátni, hmm? Hagyjuk már.... Ha elég nagylány vagy a gyerekesdihez, akkor a felneveléséhez is legyél az, ne másoktól várd a megoldást.

2021. jan. 12. 23:55
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Nincs végzettsége, munkája, stabil párkapcsolata, önálló lakhatása, félretett pénze....
2021. jan. 13. 06:24
 18/46 A kérdező kommentje:

Nem tényleg nem kamu a kérdés.

Nem mondtam, hogy nem lett volna számomra egy trauma.

Nem apuci számláját fogja terhelni. Van saját bankszámlám a tavalyi diákmunkából is megmaradt egy csomó, mivel jogosítványra gyűjtöttem.

Ennyi negatív komment után inogtam meg egy picit, viszont még mindig azt érzem, hogy ez egy ártatlan baba, aki nem tehet semmiről. Nem szeretném megölni, mert szeretem. De valóban fiatal vagyok.

Itt névnélkül könnyebb kiírni, viszont a szüleimnek meg majd az ismerősöknek nehéz lesz elmondani 😐🥺

2021. jan. 13. 07:31
 19/46 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted a diákmunkás pénzed meddig és mire lesz elég?
2021. jan. 13. 07:34
 20/46 A kérdező kommentje:
Pár ruhára. Utána az én kaja pnézemből etetem.
2021. jan. 13. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!