Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív ?

Szerintetek pozitív ?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom de nem bírtam magammal és teszteltem ma délután .

Gabriell teszt

2021. jan. 12. 17:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
8as vagyok, pont azért írtam. Törj egy kis borsot az orruk alá az irigyeknek.
2021. jan. 12. 18:12
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

Abszolúte senki nem írigy, pusztán nem értjük, a kérdező nem lát? Vagy nincs kinek mutogatni?

Két gyermekem van, el tudtam egyedül is dönteni, hogy egy vagy két csíkos-e, és elég volt a férjemnek megmutatom. Nem éreztem szükségét a gratuláltatásnak :)

Ha pedig nem megy a döntés egyedül, akkor el kell gondolkodni, hogy elég-e ez az IQ a gyermek felneveléséhez :)

2021. jan. 12. 18:17
 13/28 anonim ***** válasza:
32%

irigységről szó sincs, ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy "az ilyenekből lesznek anyák?"

tudja mindenki, ha nem jön meg, reggeli első pisiből teszt. 2 csík terhes, 1 csík nem terhes, ehhez képest... irigységnek nyoma sincs.

2021. jan. 12. 18:20
 14/28 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted is pozitív

Köszönöm látom nehéz volt ki nyögni a véleményed.

Pusztán nagyon szeretnénk már a babucit és mivel ez elég halvány így nem tudom eldönteni ezért töltöttem ide fel hátha volt már valakinek ennyire halvány tesztje amiből azután baba lett mert sok olyat olvasni hogy fals pozitív a teszt .

2021. jan. 12. 18:23
 15/28 anonim ***** válasza:
76%
Ez halvány ugyan, de pozitív! Nemvárt előtt egy nappal ez nagyon jó. Gratulálok!:)
2021. jan. 12. 18:24
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves biztató szavakat

Bízom benne hogy végre tényleg sikerült a világ legnagyobb csodáját összehozni.

Az IQ bajnoknak még csak annyit hogy okosnak tartod magad de a szíved tele sötétséggel.

2021. jan. 12. 18:29
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is halvány pozitív. De azért holnap reggel csinálj még egyet.

És én is várom a fejleményeket.

Azt pedig egyáltalán nem értem miért nem lehet tovább görgetni a kérdést... Csak vár egy kis megerősítést.

Nem tudjuk az előzmények és lehet neki ez is sokat jelent.

Szerencsés az akinek egyből, problémamentesen összejön. De nem mindenki így van.

2021. jan. 12. 18:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Halvány pozitív, de azt senki nem fogja tudni megmondani, lesz e belőle baba vagy nem. Sajnos nekem is volt ilyen halvány, de csak kémiai volt.

Következő hónapban erős volt, ő velünk maradt ❤️

2021. jan. 12. 18:41
 19/28 anonim ***** válasza:
40%
Olyan nincs, hogy fals pozitív teszt kérdező... A teszt hcgre reagál. Olyan van hogy kémiai, de fals pozitív nincs. Ha sokat vártál olvashattál is volna, ne legyél butácska.
2021. jan. 12. 18:45
 20/28 anonim ***** válasza:
69%

Szia

Pozitív

Én most lőttem 25ös teszt esti vizeletből csütörtökre nem várom.

[link]

Gratulálok!

2021. jan. 12. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!