Fogantatás alkoholos befolyásoltság után?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem vagyok egy nagyivó férfi, pl. októbertől decemberig abszolút nem ittam egy kortyot sem (fogadalomból), azonban dec. 24-én sikerült nagyon sokat innom, dec. 25-én végig másnapos voltam, majd párommal dec. 26-án szeretkeztünk. Létezhet, hogy rongálódott a sperma minőség az alkohol miatt? Ugyanis úgy néz ki megfogant a baba aznap :) Csak párom aggódik, hogy csúnyán berúgtam előtte.2021. jan. 12. 08:27
2/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj ettől, ne aggódjatok.
3/7 anonim válasza:
A spermának 2-3 hó kell, hogy kifejlődjön.
Az, hogy egyszer ittál, amit kb 24 órára rá ki is választott a vedés a szervezetedből, a már érett spermákat nem "érdekli". Ugyanez lett volna igaz ha ittas együttléttből fogan.
Ha 2-3 hétig/hónapig extrém hőnek, mechanikus hatásnak tetted volna ki az intim szférád, na az pld. hatással lett volna rá.
Párod ne aggódjon. Jobbik esetben van vagy 200+ millió sperma, abból átlag 10% (20 millió!) szokott jó "minőségű" lenni (nem ennyire egyszerű de fogalmazzunk így), abból egy betalált.
Gratu nektek, kismama nyugodjon meg és drukkolok hogy minden rendben legyen az 1. trimeszterben.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat, és köszönöm a gratulációt is! :)
2021. jan. 12. 08:55
6/7 anonim válasza:
Gratulálok. Ne aggódj. Az én lányom is egy kicsit spicces estén fogant 😌😌 és makk egészséges, gyönyörű húsgombóc lett.
7/7 anonim válasza:
Nekünk is egy kis pezsgőzés után fogant meg. Egy doki is ajánlotta, h.ha stresszelek a baba miatt, szex előtt pár korty alkohol oldja a gátlásokat, ellazít és ez segíthet..Bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!