Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogantatás alkoholos befolyáso...

Fogantatás alkoholos befolyásoltság után?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nem vagyok egy nagyivó férfi, pl. októbertől decemberig abszolút nem ittam egy kortyot sem (fogadalomból), azonban dec. 24-én sikerült nagyon sokat innom, dec. 25-én végig másnapos voltam, majd párommal dec. 26-án szeretkeztünk. Létezhet, hogy rongálódott a sperma minőség az alkohol miatt? Ugyanis úgy néz ki megfogant a baba aznap :) Csak párom aggódik, hogy csúnyán berúgtam előtte.
2021. jan. 12. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem tud tőle rongálódni.
2021. jan. 12. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj ettől, ne aggódjatok.
2021. jan. 12. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A spermának 2-3 hó kell, hogy kifejlődjön.

Az, hogy egyszer ittál, amit kb 24 órára rá ki is választott a vedés a szervezetedből, a már érett spermákat nem "érdekli". Ugyanez lett volna igaz ha ittas együttléttből fogan.

Ha 2-3 hétig/hónapig extrém hőnek, mechanikus hatásnak tetted volna ki az intim szférád, na az pld. hatással lett volna rá.

Párod ne aggódjon. Jobbik esetben van vagy 200+ millió sperma, abból átlag 10% (20 millió!) szokott jó "minőségű" lenni (nem ennyire egyszerű de fogalmazzunk így), abból egy betalált.

Gratu nektek, kismama nyugodjon meg és drukkolok hogy minden rendben legyen az 1. trimeszterben.

2021. jan. 12. 08:43
 4/7 anonim ***** válasza:
*ki is választott a veséd
2021. jan. 12. 08:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat, és köszönöm a gratulációt is! :)
2021. jan. 12. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Ne aggódj. Az én lányom is egy kicsit spicces estén fogant 😌😌 és makk egészséges, gyönyörű húsgombóc lett.
2021. jan. 12. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is egy kis pezsgőzés után fogant meg. Egy doki is ajánlotta, h.ha stresszelek a baba miatt, szex előtt pár korty alkohol oldja a gátlásokat, ellazít és ez segíthet..Bejött
2021. jan. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!