Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert pozitiv a tesztem??

Miert pozitiv a tesztem??

Figyelt kérdés

Dec 10en volt missed abom

muvi befejezessel. Azota sem jott meg es gondoltam tesztelek! Mar nem kene negativat mutatnia?

2021. jan. 11. 17:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Hmm szerintem ha voltatok védekezés nélkül azóta együtt akár új terhesség is lehet. Ez nekem elég erősnek tűnik ahhoz képest, hogy 7 hetes voltál.
2021. jan. 11. 17:43
 12/35 A kérdező kommentje:
Egyenlore most megszakitassal csinaltuk.
2021. jan. 11. 18:18
 13/35 A kérdező kommentje:
a napokban egyebkent voltak gorcsoleseim is, es enyhe pecseteles is. Azt hittem megjon majd de nem.
2021. jan. 11. 18:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony új terhesség. Ezek szerint nem vártátok meg a szokásos 3 hónapot. Megszakítás nem védekezés. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. A 7 hetes missed abhoz képest ez elég erős pozi.

Nekem is volt ráadásul ikrekkel, de egy hét után már csak nagyon nézve látszott valami a teszten.

Drukkolok, ha valóban új terhesség akkor ne legyen gond a hirtelen gyors új terhesség miatt. Csak pozitívan, mindenképp tesztelj két nap múlva és kb másfél hét múlva mehetsz dokihoz.

2021. jan. 11. 19:00
 15/35 A kérdező kommentje:
Akkor is ha most kozbe barnas maszatolasom van??? Nem sotet! Vilagos de nekem ez furcsa
2021. jan. 11. 19:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha erősödik a teszt akkor újra terhes vagy . Csinálj másik tesztet :)
2021. jan. 11. 20:30
 17/35 anonim ***** válasza:
82%
Lehet elkéne menni dokihoz. Maszatolás, erősebb pozi teszt... nem feltétlen jó együtt. Lehet nem állt készen a szervezeted az új terhességre, kevés a progi :( sok minden lehet, csinálj még egy tesztet és jelentkezz be dokihoz.
2021. jan. 11. 20:37
 18/35 A kérdező kommentje:
reggel csinalok masikat...
2021. jan. 11. 21:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem decemberben szintén ez a barnás folyásom volt menszesz helyett. Fura volt, hogy nem véreztem normálisan. Csináltam tesztet, erős pozitív lett. Rögtön hívtam a helyi nőgyógyászatot (nálunk most telefonosan lehet a vírus miatt S.O.S.-ben beszélni), írt is progeszteront, pár nap múlva el is mulasztotta a barnázást. Próbálom nem túlerőltetni magam, szedek magnéziumot is. Szóval szerintem mihelyt megcsináltad a tesztet hívj fel egy dokit, próbálj eljutni hozzá, próbáld kímélni magad.
2021. jan. 11. 21:28
 20/35 A kérdező kommentje:
Elmeletileg reggel erosebbnek kellene lennie... ez esti teszt volt
2021. jan. 11. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!