Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fokhagymától rosszul lenni ?...

Fokhagymától rosszul lenni ? Lehet terhesség ?

Figyelt kérdés
Van olyan,hogy terhesség miatt eg a belem,nyelőcsövem a fokhagymától ?? A családban szerintem en vagyok ez egyetlen aki imadja. Most viszont kocsonyába volt,egyszerűen rosszul voltam tőle. Pedig pirítós melle is megeszem mindig a fokhagymát. Kiprobaltam most par nappal később, hogy lesz-e ugyanúgy "bajom" tőle es ugyanugy vagyok. Van aki innen mar sejtette ,hogy sikerult a baba ?
2021. jan. 11. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Késik? Tesztelj! Ilyenekre nem lehet alapozni, vagy következtetni bármire is.

Ha tünet van, van hcg is, pozitív lesz a teszt.

Ha tünet van és negatív a teszt, NEM VAGY TERHES, max gyomor rontás vagy sáv stb..

2021. jan. 11. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha késik tesztelj. Ne vegyél mindent tünetnek. A fokhagyma erős étel simán csíphet
2021. jan. 11. 15:02
 3/6 A kérdező kommentje:
2 nap van a nemvartig. :) csak eddig semmi bajom nem volt a fokhagymától. Ezert gondoltam.
2021. jan. 11. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Nálam is így volt, imádtam a fokhagymát, semmi bajom nem volt tőle. Aztán egyszercsak már nem bírta a gyomrom. Azóta sem eszem meg. Két gyerekem van, semmi közük a fokhagymához 😉
2021. jan. 11. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az idő haladtával változnak a dolgok :D Az is, hogy mit bír az ember. Az ilyen jellegű tünetek egyébként sem jellemzőek kora terhesen. De ha neked mégis ez okozná, akkor a hcg teszt már ma is szép pozi lenne.

Én émelyegtem nem várt előtt napokkal és pozitív lett a teszt, de kellett még két hét, hogy a kávét ne bírjam meginni. Pedig imádom, de az első trimeszterben nem kellett a hátam közepére sem.. na terhesség második felétől, meg a világ összes kávéja is kevés lett volna, annyira kívántam XD

Szóval az ember folyamatosan változik ilyen területen is.

Azért sok sikert a babához :)

2021. jan. 11. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. jan. 11. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!