Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor sztk, mikor kórház?

Mikor sztk, mikor kórház?

Figyelt kérdés

Babavállalás előtt állok, szeretnék elmenni egy nőgyógyászhoz konzultálni előtte (pl. terhesvitamin,...).

XV. kerületi lakos vagyok, de az SZTK-ban lévő dokikat nem sokan ajánlották.

Gondoltam akkor megyek a kórházba, ahol területi alapon majd úgyis szülni is fogok (ha minden igaz, ez az Uzsoki, de már ebben sem vagyok biztos...). Ott viszont a nőgyógyászati rendelés beutaló köteles? Létezik ilyen, vagy csak értelmezni nem tudom?

Tudna valaki segíteni, hogy hova kéne mennem?

2021. jan. 11. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Az sztk itt tényleg felejtős. Majdnem a mehembe kerül 20 eves koromba, hogy nem vizsgáltak meg alaposan, pedig többször voltamm több dokinál is.

Uzsoki se egy csúcs hely. Szerintem keress egy magándokit.

2021. jan. 11. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sztk nem a kórházban van? Az gáz.. Nálunk a kórházban van az sztk.
2021. jan. 11. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaz nem budapest, hanem fehérvár...

Nálunk van az sztk és az ambulancia.

Ambulancián csak a szülés, genetikai vizsgálatok illetve az nst van

Minden más (rákszűrés, vizsgálat (terhesen is), terhességmegállapítás, terhesség elötti vizsgálat stb..) az sztk.

Ambulancián nem fogadnak ilyennel

2021. jan. 11. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

XI kerületben is minden ilyen az sztkban működik, egyedül az nst vizsgálatra kellett a kórházi osztályra mennem.

Szerintem az Uzsoki is ugyanígy van. Hívd fel valamelyiket, hogy náluk van-e terhesgondozás/időpont kérés/sima nőgyógyászati vizsgálat és meglesz a válasz.

Amúgy a magán dokinál tényleg jobban jársz, ott kérdezhetsz is és nem írnak fel gyógyszert anélkül hogy vizsgálnának. Én összesen 4 sztkba tartoztam az életem során a költözések miatt (3 különböző város) és egyikben sem találkoztam olyan orvos-páciens kapcsolattal, ahol jól éreztem volna magam. Vagy ahol hozzám szóltak volna....

2021. jan. 11. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Van terhesgondozás az uzsokiban is.
2021. jan. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!