Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki 11.dpo körül?...

Van valaki 11.dpo körül? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
Éreztek valamit? :)

2021. jan. 9. 08:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Tudom korábban azt írtam semmit nem érzek, de azt a fizikai tünetekre értettem:)
2021. jan. 9. 10:58
 12/25 A kérdező kommentje:

9es minden hónapban van peteérésed? Mert nálunk az volt a probléma, hogy minden hónapban volt ugyan, de nem volt jó minőségű. Doki azt mondta csak lombikkal lehet. Váltottam orvost, ő ajánlotta erre a problémára az inofolicot, és 3 hónap után meghozta az eredményt 😍

10-11es én meg voltam győződve róla hogy ez a hónap se sikerült, még 3 napja kisfiam szobáját rendeztem át 😅

2021. jan. 9. 11:03
 13/25 A kérdező kommentje:
Aztán jöttek a tünetek, és ott már én is éreztem hogy nem vagyok egyedül 😍 De nagyon bele se mertem élni magam ennyi idő után... Drukkolok nektek! Írjatok ha teszteltek mindenképp!
2021. jan. 9. 11:04
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

Szia

Ma a 9dpo n vagyok, mániákus tesztelő😂😂😁😁.

Reggel kibírtam, hogy ne teszteljek, de csak délutánig sikerült, ahhol láttam valamit, olyan szem gúvadósat😂

[link]

Gyorsan szereztem más fajtát, vártam 4 órát, ott is lehetett látni valamit, plusz az ovi tesztjeim reggeli, délutáni is erősödött.

[link]

Majd méglátjuk.Múlt hóba 7-8dpo n lettek + teszjteim ,de ovi negatív, de 9 től semmi.

Szeptemberben volt egy megszakítás 14. hét körül, genetikai vizsgálat betegséget mutatott.

Timi voltam😁

2021. jan. 9. 19:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Timi vagyok az előző.

Lemaradt, gratulálok!

2021. jan. 9. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező!

Én ma 10. dpon vagyok. Ma reggel második pisiből Predictorom negatív lett.

Mi is második babankat várjuk, egyelőre sikertelenül. Már én is megrendeltem az inofolicot. Nekem is a doki ajánlotta. Elkezdem, ha most sem sikerül.

Kedves Timi!

Ezen biza én is látom a második halványka vonalat. Szurkolok 🥰

2021. jan. 9. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Timi vagyok ma 10 dpo n 3. fajta teszten reggeli vizeletből látható pozi🥰😁
2021. jan. 10. 08:38
 18/25 A kérdező kommentje:

Szia Timi gratulálok :) mikor mész majd dokihoz?

16os ma nincs teszted? Tesztelj ma vagy holnap elsőből. Drukkolok neked!

2021. jan. 10. 08:52
 19/25 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Van még tesztem, de már annyi sikertelen hónap van mögöttünk, hogy félek tesztelni. 😔

Most már megvárom, hogy késsen.

Jelentkezem, ha van valami ☺️

2021. jan. 10. 09:00
 20/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom 16-os tudom milyen érzés :( Az inofolic segíteni fog, én nem hittem benne de ez egy csoda ❤️
2021. jan. 10. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!