Székesfehérváron kit ajánlanátok?
Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron, aki azért nem 20ezret kér el egy alkalomra. (Eddig Batához jártam, most emelt 19ezerre. Tudom, az nem 20...)
Még jobb lenne, ha meddőségi problémákkal is képben lenne.
Kit ajánlanátok?
Köszönöm!
"aki azért nem 20ezret kér el egy alkalomra."
Persze, hogy nem. Mert hogy legalább 25-öt fog kérni.
Fehérvári vagyok
Én is hozzá járok, maradok is nála. Ő kb az 5.orvosom.
Van egy csoport a facebookon, ott akiket istenítenk, na nekem azok voltak csalódások. Szóval lehet aki nekem bejön, neked nem. Egyébként kb mindenkinél ennyi már az annyi...
Tisztaban vagyok vele, ahogy írtam, en is hozzá járok.
Ez az új törvény hazavágta az orvosi rendszert. Mindenki ezt teszi, ezt fogja tenni.
A kórházunk dokijainak nagy része marciussal felmond, a maganrendelések ára az egekben lesz. Bata doki nem várta meg a marciust, ő az első aki ezt meglépte.
Aki meg a kórházban marad, az meg csak tb alapon vizsgálhat...
3as voltam.
Lépj be facebookon. Fehérvaron szülök/szültem csoportba. Ott sok infót találsz.
Ismét én :)
Dr Létai Kingáról vagy Dr Markó Guba Tímeáról van véleménye valakinek? Elvileg azt mondtàk jók.
Mi is lassan tervezzük a babàt, de nem tudom kinél szüljek. 🤷♀️
Kedves utolsó!
Az ügyeletesnél...
Az új törvény szerint terhesgondozásra járhatsz a saját választott orvosodhoz, de csak és kizárólag magán úton. (Ezt úgy kell érteni, hogy aki a dogadott orvosod, ő tb alapon a kórházban nem fogadhat).
Illetve s választott orvos nem hívható be a szülésre. Csak az ügyeletes orvos végezhet az állami kórházakban szülést.
Érdemes fogadni egyàltalàn orvost ebben az esetben?
De szerintem aki a kórhàzban dolgozik, ő is elfogad borítékot, ha adok...
Persze, ha marad mèg orvos a kórhàzban. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!