Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor mit éreztetek?

Beágyazódáskor mit éreztetek?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Semmit. Wc-papíron egyetlen barna pöttyöt láttam, lehet, hogy azzal függött össze, lehet, hogy nem.
2021. jan. 7. 09:15
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Szuper erős mensi görcs szerű fajdalmat :/
2021. jan. 7. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél szinte semmit. Megakart jönni érzésem volt egész nap, tettem is be betétet mert pont dolgoztam, ráadásul éjszakás voltam.. na hat kb éjfél körül elmentem pisilni akkor fedeztem fel pár vercseppet a betéten, kicsit megijedtem. Már akkor kellett volna megjonnie, de éreztem nem fog. Teszteltem és pozitív lett. Megjon érzés elmúlt másnapra.

A szulesem(csaszar) után viszont annyira éreztem a peteeresem, hogy tudtam mikor kell együtt lenni.

Mivel szerettünk volna kistesot, december elejétől próbálkoztunk, szerencsére összejött.🙏🏻

Olyan szinten szurkalt baloldalt a hasam alja, hogy ha megmozdultam a fogam össze szorítottam. Enyhe alhasi görcs volt, és a hőmérsékletem napközben 36,9 37,5 között mozgott. Elsőnél egyáltalán nem tapasztaltam ilyet, 2.-nal viszont, hogy ennyire érezzem.. hát furcsáltam, de ezvan :)

Miután ez abba maradt, mensi előtt 2nappal vettem a bátorságot és csináltam tesztet. Egyből pozitív, igaz nem volt olyan hű de erős, de a ferjem is mikor megnézte, mondta ezen nincs mit kertelni..

Persze nemvárt napja után is csináltam ketto tesztet, nagyon erős csík jelent meg.

2021. jan. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!