Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Remélem kapok segítséget és...

Remélem kapok segítséget és volt már más is így... Női dolog A kérdésem az lesz majd, hogy esetleg lehetek e terhes? A többit majd lent...

Figyelt kérdés

Történet: December elején és végén is megjött (még ilyen nem történt)

Egyébként mindig hó elején szokott...

Na most Január 6.-a van, elvileg vhogy most kellenne h.meg legyen és nagyon furcsa a hasam, mintha meg akarna jönni,de sokkal enyhébb,fáj,nyilal,puffadok

Valaki volt már így?

2021. jan. 6. 14:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, ird meg.
2021. jan. 6. 16:45
 12/20 A kérdező kommentje:
Meg fogom.
2021. jan. 6. 17:10
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Orvoshoz nem mentem,elmúlt minden "panasz"

Tesztet sem vettem még, időm se volt rá (tizen órákat dolgozom)- talán jobb is...

Most várok inkább!-aztán ha hó végéig nem jön meg tesztelek.

Vki kérdezte a hó végi mensim milyen volt, egyébként azt nagyon "gyengének" mondanám,első 2 nap csak barna, sokkal kevesebb volt mint egy normál, de vagy 6-7 napig tartott.(néztem is, h ez most mi?)

1 év az sok idő?Miért mondják,h ha 1 év alatt nem jön össze a baba "rögtön" orvoshoz kell menni?

2021. jan. 16. 09:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön, de nem árt, mert akkor valami egyéb gond állhat a baba útjába, mint az, hogy nem jókor vagytok együtt. Mondjuk valami szervi baj.
2021. jan. 16. 10:33
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen, bármi lehet...sajnos

Harmadik napja megjön érzésem van-elég enyhe,(amit inkább izomláz érzetnek mondanék) (19,20,21-ma is) de még semmi...

Eddig :)

Hányinger az van,mondjuk ez mindig is volt (mensinél). Tegnap este óta el se múlt

Noh, de rendeltem online,- ma jön a rossmanos csomagom :) amiben ott lesz 2 db teszt.

Szerintetek teszteljek már holnap reggel? Persze ha ma nem jön meg...

24 nap telt el a dec. végi mensim utolsó napjától.

2021. jan. 21. 07:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen ha vannak tüneteid, akkor a teszt is mutatja.
2021. jan. 21. 08:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Majd jelentkezem 🤞
2021. jan. 21. 08:27
 18/20 A kérdező kommentje:
:( 22.-én, tegnap reggel teszteltem negatív lett, aztán meg is jött.
2021. jan. 23. 11:23
 19/20 anonim ***** válasza:
És azóta valami fejlemény?
2021. máj. 13. 10:43
 20/20 A kérdező kommentje:

Semmi :(

Várakozás...🤞

Pedig már úgy szeretnénk

2021. máj. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!