Remélem kapok segítséget és volt már más is így... Női dolog A kérdésem az lesz majd, hogy esetleg lehetek e terhes? A többit majd lent...
Történet: December elején és végén is megjött (még ilyen nem történt)
Egyébként mindig hó elején szokott...
Na most Január 6.-a van, elvileg vhogy most kellenne h.meg legyen és nagyon furcsa a hasam, mintha meg akarna jönni,de sokkal enyhébb,fáj,nyilal,puffadok
Valaki volt már így?
Sziasztok
Orvoshoz nem mentem,elmúlt minden "panasz"
Tesztet sem vettem még, időm se volt rá (tizen órákat dolgozom)- talán jobb is...
Most várok inkább!-aztán ha hó végéig nem jön meg tesztelek.
Vki kérdezte a hó végi mensim milyen volt, egyébként azt nagyon "gyengének" mondanám,első 2 nap csak barna, sokkal kevesebb volt mint egy normál, de vagy 6-7 napig tartott.(néztem is, h ez most mi?)
1 év az sok idő?Miért mondják,h ha 1 év alatt nem jön össze a baba "rögtön" orvoshoz kell menni?
Igen, bármi lehet...sajnos
Harmadik napja megjön érzésem van-elég enyhe,(amit inkább izomláz érzetnek mondanék) (19,20,21-ma is) de még semmi...
Eddig :)
Hányinger az van,mondjuk ez mindig is volt (mensinél). Tegnap este óta el se múlt
Noh, de rendeltem online,- ma jön a rossmanos csomagom :) amiben ott lesz 2 db teszt.
Szerintetek teszteljek már holnap reggel? Persze ha ma nem jön meg...
24 nap telt el a dec. végi mensim utolsó napjától.
Semmi :(
Várakozás...🤞
Pedig már úgy szeretnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!