Ki hanyadik dpo-n?😊

Figyelt kérdés
Most vagyok a 6.dpo-n😊 Valaki nemvĂĄrja meg velem?đŸ€­ Izguljunk egyĂŒtt😇
2021. jan. 5. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** vĂĄlasza:
59es vagyok, en sem erzek semmit :( szerintem ez most nem lesz meg
2021. febr. 1. 14:34
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 62/82 A kĂ©rdezƑ kommentje:
En 9dpon kezdem😊 Hat en csak ingerlekeny vagyok😅 De olyan szinten hogy hozzamszolt a baratom valamit(viccnek szanta) annyira felkaptam a vizet hogy elmentem elobb a meetingemre😂😂😂
2021. febr. 1. 17:10
 63/82 anonim ***** vĂĄlasza:
Tesztelelt valaki? :) en megvettem tesztet, holnap reggel fogok, 13. dpon. Szombat-vasarnap kellene megjonnie de sehol semmi tunet semmire. Nincs jo eloerzetem, de azert remenykedek.. lehet megint kiesek:(
2021. febr. 3. 19:28
 64/82 A kĂ©rdezƑ kommentje:

En ma teszteltem😊 Azthittem 9fpo de csak 8đŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž Vegig elszamoltam magam😅 Nemreg volt egy pici ver amikor voltam wcn,de azota semmiđŸ€·đŸŒâ€â™€ïž Nagyon halvanyka,de remenykedem! Bar a one step teljesen nega lett..

[link]

2021. febr. 3. 20:29
 65/82 anonim ***** vĂĄlasza:

Ebben a honapban valahogy en is ossze-vissza szamoltam mindent😆de mar minden a helyen :D

Es nem akarok butasagot mondani, de biztos teljesen frhernek latod a teszted?

2021. febr. 3. 20:33
 66/82 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Idonkent megesik ez😂 Igen a masik teljesen feherđŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž Nemis tudom miert csinaltam igazabol a clear bluet meg😁 Csak megszallt a kisordogđŸ€­ Azota probaltam meg egy one stepet es meg mindig semmiđŸ€ŠđŸŒâ€â™€ïž Holnap veszek meg clear bluet es kiderul nem-e csapott be😅
2021. febr. 3. 20:38
 67/82 anonim ***** vĂĄlasza:
En mintha... mintha latnek ott valamit.. de igen! Par napon belul kiderul:) a pici verpotty minden esetre biztato jel
2021. febr. 3. 20:46
 68/82 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Igen,bizom benne hogy 2nap mulva mar mutat valami biztosat😊 Te mikor tesztelsz?
2021. febr. 3. 21:08
 69/82 anonim ***** vĂĄlasza:
HĂĄt szerintem is mintha lenne ott valami. Én most nagyon nyugodt vagyok, az uh tovĂĄbbra is katyvaszos volt, a mĂ©hnyĂĄlkahĂĄrtya 4 mm, szĂłval Ă­gy teljesen esĂ©lytelen. Az elƑzƑ hĂłnapban nagyon szĂ©pek voltak az Ă©rtĂ©keim, Ă­gy a dokim adott egy beutalĂłt mĂ©htĂŒkrözĂ©sre Ă©s egy ĂĄtjĂĄrhatĂłsĂĄgira. Itt kĂŒlföldön ezt altatĂĄsban vĂ©gzik, Ășgyhogy remĂ©lem, hogy ezek utĂĄn kiderĂŒl, hogy mi lehet a bibi, Ă©s hamarosan összejön a baba :)
2021. febr. 3. 21:49
 70/82 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Kulfoldon elsz?😊 En is Nemetorszagba😊 Remeljuk minden rendben lesz nalad,es hamarosan sikerrel jartok!😊
2021. febr. 3. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!