Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás hogy is van?

Beágyazódás hogy is van?

Figyelt kérdés
Amikor már pozitív a teszt akkor beágyazódott? Vagy amikor még ágyazódik be akkor negatív, és ha kész akkor lesz pozitív?
2021. jan. 5. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
A beágyazódás után kezd el termelődni a hcg, ezután lesz pozitív a teszt.
2021. jan. 5. 14:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha már beágyazódott akkor + a teszt,mert utána kezd el termelődni a HCG
2021. jan. 5. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Beágyazódást követően lesz pozitív a teszt.
2021. jan. 5. 14:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) tehát akkor amikor itt látok 10.dpon pozitív tesztet, az olyan hamar beágyazódott?
2021. jan. 5. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem biztos,hogy 10.Dpo van.Előtte is foganhatott.10-12 nap a beágyazódás,úgyhogy végülis lehet
2021. jan. 5. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Sokan a netes kalkulátorok alapján figyelik a ciklusukat, de van akinek később van peteérése, és rövidebb a luteális fázisa, valakinek pedig időben a 14-15 napon, és hosszabb a luteális fázis, szóval hogy biztos legyen valaki a dpo-ban, ahhoz sok dolgot együtt kell(ene) követni. A 10. dpo-n lévő teszt is olyan, hogy lehet halvány pozi, de mondjuk időben meg fog jönni, mert kémiai terhesség pl. Ezért is mondják, hogy akkor teszteljen valaki, ha késik, mert sok nő óvná meg magát a kellemetlenségektől és a csalódásoktól.
2021. jan. 5. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van 6-os!

5-ös voltam

2021. jan. 5. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezen a kémiai terhességen már agyaltam én is. Az hogy van? Elkezdődik a beágyazódás, de nem sikerül? Vagy mitől termelődik ilyenkor hcg?
2021. jan. 5. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Beágyazódik, mivel utána a teszt pozitív, mondjuk nekem mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem, full erős pozit, és rá 4 nap múlva elkezdtem pecsételni 3 napig tartott végül megjött a mensi...
2021. jan. 5. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
A nagyon korai vetélést szoktàk itt kémiai terhességek nevezni.
2021. jan. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!