Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a kihagyott fogamzasgatlo...

Ha a kihagyott fogamzasgatlo miatt peteeres jon letre akkor hany nap mulva termekenyulhet meg?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a lényeg.

Kihagyott szem esetén a Jóisten se tudja megmondani, hogy van-e egyáltalán peteérés és ha igen mikor van.

Ha kihagytál egy szemet, akkor a kövezkező levél első szeméig érdemes kiegészítő védekezést használni (óvszer általában).

Az se mindegy, hogy az első héten hagytad ki, vagy az utolsón.

2021. jan. 4. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Elsoheten 1 szem masodikon nem hiszem h maradt ki harmadik heten meg kb 3 abbol 1 lett potolva. Jelenleg 12 napja kesik 7 ik napon teszteltem negativ. Hanyingerem van . Es kavetol rosszul vagyok . Napi fel kave amit megiszok h ne fajjon a fejem eddig joizuen megittam 3 at . Energiaitalt is ittam azt sem kivanom . Meg sem forult a fejembe h igyak. Vettem tesztet ma majd tesztelek ma vagy holnap. Nem tudom erdemes e este vagy inkabb varjak.derekam is fajdogal. Sajnos zuros honap volt. Nem terveztuk a babat de ha jonnie kell akkor remelem jo szulopart alkotunk es mindent megtudunk adni a picinek
2021. jan. 4. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első héten a legrizikósabb...

Most van a tablettamentes hét és nem jött meg egyáltalán?

Az esélyes, hogy terhesség.

2021. jan. 4. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem jott meg :/
2021. jan. 4. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor sem mikor kihagyas volt
2021. jan. 4. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor én a helyedben sűrgősen bejelentkeznék a nőgyógyászhoz, hogy minnél hamarabb fény derüljön, hogy létrejött-e terhesség.

A fog.gátlót szedjed tovább a konzultációig, mert ha abba hagyod egyik napról a másikra, az csak még nagyobb gondot okozhat. Ha terhes vagy, a nőgyógyász úgyis mondani fogja, mi a teendőd, meddig szedd a tablettát, mikor hagyd abba.

2021. jan. 4. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Negativ a tesztem. Lehet csak hormonproblema majd a doki mond valamit :/
2021. jan. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!