Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen úgy érzem magam,...

Teljesen úgy érzem magam, mintha babát várnék. Lehetséges, hogy babát várok?

Figyelt kérdés

Nagyon örülnék neki.

8 éves a fiam, akivel a 12. hétig nem mutatta ki a teszt a terhességet, a doki akkor majd leesett a székről, amikor az UH-n meglátta a babát. Azóta voltam már terhes, kimutatta a teszt is. Most kb 6-7 hete megint hízok, ami teljesen nem vall rám, úgy, mint 9 éve. Jól érzem magam, nincs semmi különös gondom, néha émelygek csak. De rengeteget eszek, ami szintén fura. Kinőttem a ruháim is. 31 éves vagyok, soha nem tudtam hízni, csak a terhességtől. Mensim volt, de nagyon kevés. Lehet, hogy baba lesz? Mit tegyek?

2007. dec. 19. 05:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Menj orvoshoz,és mondd el,hogy mit tapasztalsz magadon,és ö megmondja a választ.

2007. dec. 19. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fura szervezeted van:-)

Csinálj tesztet, menj orvoshoz és mondd el, hogy hogyjártál az elsőnél.

Kérj vérvételt, az igen pontos szokott lenni, és uhra is többet kéne menned, amíg meg nem találják a babát:-)

2007. dec. 19. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed,akkor úgyis van!:)

Drukkolok!

2007. dec. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!