Ciklus.hu mièrt nem húzta be a coverline-t? Ma van a 12.ciklusnapom ,ès àltalában 25-26 napos szokott lenni.Nem volt/lesz peteèrèsem???
Bocsánat, most látom az időpontokat, szerintem itt lesz a hiba. Sajnos elég nagy az időkülönbség a mérések között, valüszínűleg ezért nem pontos. Válassz ki egy időpontot, és igyekezz mindig akkor mérni, egy max fél órás különbséggel, különben nincs értelme így követni a peteérést. Ha olyan az életmódod, hogy ezt nem tudod kivitelezni, lehet, hogy érdemesebb lenne ovutesztelned.
1. voltam.
Ovutesztelek, de sajnos mindig csak erősödik a tesztvonal de mindig halvànyabb marad😔hàtha ma vagy holnap beerősödik. Igazából mensi első napja óta nagyjàból 36,4 ,36,2 közt szokott lenni a hőm az nem olyan nagy kiugràs. Azèrt itt az előző görbe is itt nagyjàból egy időbem tudtam mèrni.
Elég furcsán néz így ki, mert az előző hónapban a ciklus második felében igaz magasabb a hőd, mint az elsőben, viszont összehasonlítva a mostani ciklusod első felével, nem esett vissza nagyon a hőd. Szóval az előző ciklusban az alaphő 35,3-35,8 °C-ig mozgott, utána feljebb ment 36,3-36,4-ig, és most menstruáció alatt/után is 36-36,4°C között mozog, mikor elméletileg lejjebb kéne mennie. Továbbra is azt mondom, hogy 1. vagy a mérés pontatlansága lehet a baj 2. nem tudom milyen hőmérővel mérsz, de ha esetleg ,,gagyibb" digitális, az nem pontos mindig- nem bántásból írom 3. nincs peteérés, de ehhez orvos/ultrahangos követés kellene.
12-én lehet, hogy az orvos többet tud mondani.
Behúzta azóta w civerline-t ès kezd emelkedni a hőm ,ma reggelre 36,6 ès most is 36,7 napközben lehet. Ovu utántól màr ugyanabban az időpontban mèrem.Lehet ebből mèg valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!