Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fecskendövel feljuttatni a...

Fecskendövel feljuttatni a spermat?

Figyelt kérdés

Kérlek ne irjatok, hogy hülye kérdés. Paromnak nagyon nagyon kicsi a penisze, Ami nekem nem jelent gondot, viszont a baba Projektben igen. Nem tudom elhinni hogy "olyan messziröl" eljutnanak a spermiumok a petesejtig.

Ha egy poharba megy a sperma es egy hosszu fecskendövel juttatom fel akkor létrejöhet a terhesség ugy mintha "természetes uton" történt volna?

2021. jan. 3. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha képes behatolni és elélvezni, akkor tud gyereket csinálni, mindwgy hány centi, más gond miatt nem jön össze.
2021. jan. 3. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
A kicsi pénisz is kilövelli a spermát pont oda ahova kell!
2021. jan. 3. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja próbálkoztok, ne kombinálj, az emberek 99%-ának nem jön össze elsőre. Türelem!
2021. jan. 3. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Fecskendővel ha bazimélyre dugid sem tudod úgy fellőbi, mint a kis pénisszel akár épp kifeleúton a hüvelybemenetnél.

Ebben tényleg nem a méret a lényeg.

2021. jan. 3. 22:50
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

A fecskendo hosszabb mint a penisze? Nem hinnem. Ha mukodokepes, akkor celt tud erni szerintem enelkul is.

Lehet rohogni de en harombol haromszor gyertyaztam babonabol, mindharom gyerkoc elso probalkozos honapban fogant, szoval a gyertyaallasnak hatha alapon adhatsz eselyt aktus utan.

2021. jan. 3. 23:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat.
2021. jan. 3. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Az ejakuláció során körülbelül 17 km/h sebességgel hagyják el a spermiumok a péniszt (kb. olyan gyorsan, mint egy maratoni futó)." (nem tudom, mennyire hiteles forrás, máshol ennél még többet is láttam: [link]

Te be tudod lőni fecskendővel ilyen sebességgel? Mert ha nem, akkor még kevesebb az esélye, hogy odajut, ahová kell.

2021. jan. 3. 23:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kis pénisszel is nagyobb az esély a teherbe ejtésre, mint fecskendővel. És pár hónap próbálkozás semmit nem jelent, akkor kezdj aggódni, ha egy év után sem jön össze.
2021. jan. 4. 06:16
 19/20 anonim ***** válasza:
89%
Van egy barátnőm, aki egyszer kinyögte, hogy a férje mérete extrém kicsi. 5 gyerekük van (sose felejtem el, a második szülése után beszélgettünk, szó szt az mondta, a hüvelye felső részében az utóbbi években csak a gyerekei jártak :D )
2021. jan. 4. 07:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben egy pszichológust keresnék fel...

Ez a rápörgés sem tesz jót a babaprojektnek...

Az én ferjemnek 20+os méretei vannak, mind a ketten egészségesek vagyunk. Fiunk 2.hónapban jött össze. Most 9.hónapja várjuk a kistesót... szóval nem a méret a lényeg itt sem...

2021. jan. 4. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!