Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fecskendövel feljuttatni a...

Fecskendövel feljuttatni a spermat?

Figyelt kérdés

Kérlek ne irjatok, hogy hülye kérdés. Paromnak nagyon nagyon kicsi a penisze, Ami nekem nem jelent gondot, viszont a baba Projektben igen. Nem tudom elhinni hogy "olyan messziröl" eljutnanak a spermiumok a petesejtig.

Ha egy poharba megy a sperma es egy hosszu fecskendövel juttatom fel akkor létrejöhet a terhesség ugy mintha "természetes uton" történt volna?

2021. jan. 3. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
hidd csak el, mielőtt ezzel a hülyeséggel előállnál a faszidnak
2021. jan. 3. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem inkább keressetek egy meddőségi központot, ott steril körülmények között csinálják az inszeminációt. A fecskendő nem elég hosszú, hogy feljuttasd a spermát. Amúgy a meddőségiben azt hiszem ilyenkor a legjobb kiskatonákat juttatják fel.
2021. jan. 3. 21:27
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem először adj esélyt a dolog természetes módjának.

ugyanannyi az esély a teherbe esésre így is úgy is.

2021. jan. 3. 21:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelenti a kis pénisz azt, hogy kevés az esélye.

Férjemnek is kicsi, mégis összejött elsőre :)

2021. jan. 3. 21:32
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nagyobb eséllyel jut el a kisebb péniszből, mint fecskendőből.
2021. jan. 3. 21:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mekkora az akkora?

Ha működik a szexuális életetek, akkor nem lehet akadálya a méretnek a teherbe esésnek.

2021. jan. 3. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Ugyan már. Ha be tud vele hatolni, akkor pont elég.
2021. jan. 3. 21:35
 8/20 A kérdező kommentje:
Probalkozunk par honapja a babaval. Egeszsegugyileg Minden oke Nala is es Nalam is. Mégsem jön össze és Mar nagyon El vagyunk keseredve. Annyira higy Mar ilyen abnornalis gondolataim is vannak hogy lehet tul rövid neki.
2021. jan. 3. 21:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem a szexualis elvezet kerdese a Tema.... A kerdes az hogy Mi az eselye igy a teherbe esésnek. Légyszives a kérdésre valaszoljatok.... És igen ennyire fontos a gyerek téma.
2021. jan. 3. 21:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Van esélye hidd el. Nem kell trükközni. Rengeteg példa van arra hogy úgy is lett belőle baba, itt más lesz a gond. Csináljátok kutya pózban ugx hogy megérezd hogy mélyen van benned. Vagy néhányan csinálják élvezés után a gyertyapózt hogy tutira feljebb jusson az adag.
2021. jan. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!