Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek minek vehető ki...

Szerintetek minek vehető ki ez a teszt? Január 4.-én azaz holnap van a mondom napja.

Figyelt kérdés

Csináltam most reggel egy x epil 25os érzékenységű tesztet, ami kb 20masodperc mulva ilyen lett, egyből kirajzolodott rajta. Sajnos nem első vizeletbol volt.

21.-én volt a peteeresem és úgy is voltunk együtt a ferjemmel, valami ilyesmire számítottam, anno a kislanyommal is ilyen volt a tesztem.

Mellem nagyon feszül és szúr ami menszesz előtt sose játszik nalam, plusz enyhe gorcs(megjon érzés)

Tudom hogy 2nap mulva újra meg kell ismételni, meg is fogom, csak arra lennék kiváncsi kinek volt ehhez hasonló és jól végződött?

[link]

2021. jan. 3. 07:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ó, ez már nagyon szép, gratulálok 👨‍👩‍👧
2021. jan. 7. 18:16
 22/23 A kérdező kommentje:

Koszi, kedves Tőled!:)

Javítalak: 👨‍👩‍👧‍👧

Kistesot szerettünk volna, és szerintem kislány lesz 🙈😃

2021. jan. 7. 18:19
 23/23 anonim ***** válasza:
🙂🙂
2021. jan. 7. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!