Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer mar hasznalt negaziv...

Egyszer mar hasznalt negaziv tesztet kiprobaltam ujra es par pillanatig lattam a masodik csikot is lehetek terhes?

Figyelt kérdés
10 napja kesik az utolso heten a fogamzasgatlot osszevissza szedtem igy ha akkor terhes elttem eztan kene pozitiv tesztnek lennie. Siman csak kivamcsisagbol tettem kert majd a jovoheten veszek terhessegi tesztet csak meglattam h itt van meg. Ha esetleg 4 nap mulva ismet negativ akkor mehetek dokihoz? Vagy meddig erdemes varni a mensi kesesevel?
2021. jan. 2. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
És az nem baj, hogy te egy egyszer használatos tesztet, kétszer használtál és az eredménye annyira mérvadó számodra, hogy kiírtál róla egy kérdést is? 😂 inkább olvasgass egy kicsit, hátha magadra szedsz egy kis intelligenciát
2021. jan. 3. 01:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem vagy terhes.

A teszt egy használat után már nem lesz újra használható.

A mensivel panasz nélkül lehet várni a következő mensiig. Tehát nem szenvedsz nagy fájdalmakkal. Én most épp így vagyok....3 hete késik. Ha a következő sem jelentkezik, megyek dokihoz.

2021. jan. 3. 03:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen képzeld egy akár évek óta várva várt végre szép pozitív tesz igen is nagy emlék. Én is el tettem egy dobozba. Nem ilyen martogatos vacak kis csík, hanem kazettás aminek a pisis vége tokkba van. Jujj jajj. De egy negatív tesztet azért nem őrizget az ember... és főleg nem használja fel kétszer -.-
2021. jan. 4. 23:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Mielott irsz egy valaszt elotte vissza is lehetne olvasni a tobbit. Ki mondta hogy orizgetem ?
2021. jan. 5. 06:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Te. Ha nem őrizgetnéd, nem lenne a lakásban a használt teszt, de legalábbis nem lenne elkülönítve a többi szeméttől.

Még mindig fúj.

2021. jan. 5. 09:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Neked milyen szemeted van a wc be? A wc gurigat lelehet huzni a wc be.. akkor mi mast kellene meg bele tennem? A konyhai maradekot?
2021. jan. 5. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!