Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer mar hasznalt negaziv...

Egyszer mar hasznalt negaziv tesztet kiprobaltam ujra es par pillanatig lattam a masodik csikot is lehetek terhes?

Figyelt kérdés
10 napja kesik az utolso heten a fogamzasgatlot osszevissza szedtem igy ha akkor terhes elttem eztan kene pozitiv tesztnek lennie. Siman csak kivamcsisagbol tettem kert majd a jovoheten veszek terhessegi tesztet csak meglattam h itt van meg. Ha esetleg 4 nap mulva ismet negativ akkor mehetek dokihoz? Vagy meddig erdemes varni a mensi kesesevel?
2021. jan. 2. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
xd
2021. jan. 2. 20:19
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Huu...azta. szóhoz sem jutok..
2021. jan. 2. 20:22
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem használunk kétszer egy terhességi tesztett!

Vedd elő és olvasd el a használati utasítást. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy használat után 3 perccel leolvasod az eredményt és utána kidobod.

2021. jan. 2. 20:24
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Könyörgöm, ennyi ésszel ne vállalj gyereket!
2021. jan. 2. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Foggatlo nem cukorka, ha nehezedre esik szedni, hagyd abba. A kerdesed tobbi reszere csak ennyit reagalok: 😂🤦‍♀️.
2021. jan. 2. 20:26
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Én már ott fennakadtam, hogy "itt van még". Mi az istenért őrizgetsz pisisen akármit is??
2021. jan. 2. 20:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Az ciki ha egy negativ teszt van az ures kukaba? Az nem ciki ha eveken keresztul orzod a pisis pozitiv tesztet ? 😂😂🙄
2021. jan. 2. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy gumit és kétszer használtok akkor simán lehetsz terhes.
2021. jan. 2. 21:20
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Miért veszed ki a negatív tesztet a kukából? Mégis hogy jut olyan az eszébe valakinek, hogy az még jó lehet? Ha láttál második csíkot, azért mert el lett áztatva.

Az, hogy valaki a pozitív tesztet elrakja..én elraktam. De olyat vettem, aminek van kis kupak azon a részén ahova pipilni kell, még egy dobozba is benne van, de az szép emlék.

2021. jan. 2. 21:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Szoval ha szep emlek akkor nem baj h pisis? 🙄😂
2021. jan. 2. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!