Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ismerős a sztereotípia,...

Ismerős a sztereotípia, miszerint azoknak van _csak egy_ gyereke, akiknek megromlott a házasságuk?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy félek. Tudom, hogy nem szabadna, hogy érdekeljen, de félek attól, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy vagy szar apa a férjem, vagy már nem szeretjük egymást, azért, mert nekem elég az egy gyerek. Tudjátok, mert amúgy ha minden rendben, akkor miért nem szülök négyet?!!

Anyós még nem tudja, de az olyan szarkavaró... Még amikor nem voltam terhes se, egyszer átjõtt vacsi-időben, én meg pont meg akartam nézni egy videót, így aznap külön vacsoráztam a férjemtől, fülessel a fejemen. Másnap ír sógornőm, hogy azt mondta anyós neki, hogy szarban vagyok a férjemmel...

Na most ilyen szarkavarást komolyan! Tudom, tudom, anya vagyok, szarjam le, miért érdekel, hogy ki mit mond meg gondol, de az az igazság, hogy én is azt látom a környezetemben, hogy csak azoknak van egy gyereke, akik válófélben vannak... Na most nálunk tök nem ez van. Én úgy érzem, hogy egy gyerekre elég mindkettőnk türelme, energiája, és neki tudunk mindent megadni... És nagyon jó a kapcsolatunk, semmit nem változott. Férjem akarna több gyereket, de biztosított, hogy nem fog elhagyni, ha mégis egy marad... 🤦‍♀️ Mert ő a mi szemünk fénye, és nagyon szeretjük.

Igazából a kérdés akkor, hogy ti is találkoztatok ezzel az előítélettel?

2021. jan. 2. 20:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%

Egy gyerek megalkuvás?

Mégis miért?

Attól mert egyesek nagy családból jöttek, nincs joga ahhoz,hogy megalkuvonak nevezzen egy egy gyerekes családot.

Ez olyan,mintha én azt mondanám a több gyereket vállaloknak, hogy adómentességére hajtók,vagy,hogy az állam pénzén élősködők...

Igen gyenge a gondolkodásmód és több gyereket nevelsz...

2021. jan. 3. 09:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Én sok egy gyerekest ismerek, egyiknél se jutott eszembe, hogy a kapcsolat miatt. Elképzeléseim voltak az okokról, de nem tudom az igazságot, hisz az ő életük.
2021. jan. 3. 10:27
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk 1 van. Fiunk irtó nehéz eset volt 1,5 éves koráig. Azt se tudtuk mi az az alvás. Gyorsan fejlődött, erős akaratú volt. Kitartásunk és nevelésünk meghozta a gyümölcsét,most egy kiegyensúlyozott, kedves 3 éves, igaz nagy a mozgásigénye,de azt megoldjuk.

Én minden törekvésem ellenére olyan zombianyu lettem 1,5 év alatt,valamint 2 havonta 1x bírtunk szexelni,hogy komoly krízisbe került a házasságunk. Szerencsére megoldódott, most jól vagyunk, jártunk terápiára, újra van életünk, gyerek magától alszik.

De megegyeztünk, hogy ezt mégegyszer nem bírjuk ki és pont. Nem szülök. Sokan pampognak körülöttünk, meg fiatal is vagyok, de nem érdekel. Nem lesz több.

Én azokat nem értem,akik már megrokkannak az első után is, de szülik sorra a többit ész nélkül..

2021. jan. 3. 17:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez egy baromsag
2021. jan. 3. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!