Befolyásolja a HCG nevű hormonon kívül bármi más, hogy mikor és miért lesz pozitív a terhességi teszt?
Nem,a hcg alapú tesztet más nem befolyásolja.
Olyan lehet,hogy fals a pozitív eredmény,mert egyéb ok miatt van jelen hcg a szervezetbe,és nem terhességről van szó.(pl:valamilyen gyógyszeres kezelés,lombik program,ciszta..stb.)
De ezek a tesztek a hcg hormon jelenlétét mutatják ki a szervezetbe.Ami terhesség esetén mindig,egyéb okok miatt is jelen lehet.
Lehetséges,hogy valakiknél csak később kerül bele a koncentráció a vizeletbe?
Nemrég olvastam az egyik kérdés során..
Köszönöm a választ,de én nem egészen erre gondoltam.
Hanem: Sok esetben előfordul,hogy a teszt negatív sokáig,miközben pedig terhes az illető,és csak 8-9 hetesen lesz pozitív a teszt.Tehát terhesek,de ateszt csak később mutatja,mivel valamiért később kerül a hormon a vizeletbe.
De miért és mitől van ez?és egyáltalán tényleg van ilyen?
Van ilyen. Van, akinél később indul be a hcg termelődése, holott a baba már ott van, és a sárgatest segítségével "táplálkozik"!
Érdekes dolog ez, de vannak ilyenek, emlékszem, valaki egyszer itt írta, hogy az ő orvosa látott már olyat,hogy a kismamának az egész terhessége alatt nem lett pozitív a tesztje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!