Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki túlsúllyal...

Van itt olyan aki túlsúllyal esett teherbe?

Figyelt kérdés

158/80 -vagyok sajna pajzsmirigy alulműködés miatt is nehezen megy le, járok Endokriológushoz, most úgy állította be a gyógyszerem a dokim ha teherbe is esek nem lesz gond,dolgozom 2 műszakban, fél éve próbálkozunk, de semmi. :( tudom hogy másnak több év mire összejön de még is ha az első 2-3 hónap után összejött a másodiknál mi lehet a gond?! Vitaminokat szedek, Foldav, magnézium,szelén.. Cékla turmix 1- héten 1 szer..

Valaki esetleg volt ilyen helyzetben?

2020. dec. 30. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

160/75-80kg közt estem teherbe, akkor még nem volt pajzsmirigy alulmüködésem, utána alakult ki. 90 kg mentem szülni, 1 éve.

És sajnos most is anyi vagyok. 😪

Sok kitartást nektek!

2020. dec. 30. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 162/92 estem teherbe. Kerek 100 voltam szülésné. 2hete szültem, most 88 vagyok 😀
2020. dec. 31. 01:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 165/93 voltam mikor terhes lettem. Szülésnél 88 voltam. ( A sok hányás miatt fogytam, és diéta kellett cukor miatt.) Most, 3 héttel a szülés után 73kg vagyok. Víz is ment le rólam, szoptatok rengeteget és még a diétát 6 hétig tartanom kell.:)
2020. dec. 31. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

163/94 voltam mikor terhes lettem. Hashimoto és IR mellett. Ahogy elkezdtük kezelni 3 hónap múlva terhes maradtam. Előtte több mint 6 éve vártuk a csodát. Kitartás :) de mindenképp sokat segít, ha szeded a gyógyszereket és figyelsz az étkezésre. Én nem tartottam pontosan a ch diétát, de a mit mikor szabad ennit igen, csak nem számolgattam veszettül. IR nincs nálad véletlen? Pajzsmirigy plussz túlsúly szinte párban járnak vele. Egy évig kezelték csak a pajzsmirigy alulműködést, de végül a kiderült IR-el együtt jártunk sikerrel.

A legjobbakat kívánom és mielőbbi sikert!

2020. dec. 31. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
160/94 voltam terhesség előtt, szintén pm alulm.. 98-al mentem szülni, 3,4 volt a gyerek. Na, akkor a háziorvos is elhitte, hogy nem zabálok...
2020. dec. 31. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy lehetséges túlsúllyal teherbe esni, de én személy szerint szeretnék előbb inkább megszabadulni tőle. Biztos van, akinél nem okoz gondot, de nekem a túlsúlyos ismerőseim nagy részének problémás volt a terhesség. Terhességi cukor, visszerek, vizesedés. Külföldön élek, itt az orvosok mindig azzal kezdik, ha gyerektervezésről van szó, hogy javasolják dietetikus felkeresését, amennyiben túlsúly van. Emellett persze mozgást is javasolnak. Valószínűleg sokan nem értenek velem egyet, de szerintem fontos, hogy megpróbáljuk megteremteni a lehető legjobb környezetet a teherbeesésre. Ez nem jelenti, hogy rá kell görcsölni és véglegesnek kell lenni. Én inkább időt szánnék még a túlsúly leadására/csökkentésére. Sok sikert!
2020. dec. 31. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, *végletes akart lenni az a végleges 😀
2020. dec. 31. 20:55
 8/9 A kérdező kommentje:
És kb mennyi idő volt túlsúllyal teherbe esni nektek?
2021. jan. 1. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
5 vagyok, 4 hónap
2021. jan. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!