Oké értem, de máshol meg azt olvasni hogy aki babát tervez az már úgy kell éljen mintha terhes lenne. Mindenre odafigyelve, mert különben milyen felelőtlen. 🤷🏽♀️
2020. dec. 29. 07:23
12/18 anonim válasza:
Én az elején azért nem mentem fürdőbe, mert úristen mi van ha terhes vagyok. Aztán milyen jól tettem, hogy végül mentem meg azt csináltam amit szeretek. Baba azóta sem jött, hónapokig meg évekig úgy sem lehet burokban élni. Én is fogok inni pezsgőt..
2020. dec. 29. 07:24
13/18 anonim válasza:
Én mielőtt pozit teszteltem egy héttel ittam egy kis bort, nem lett semmi baj, egészséges kislány lett.
2020. dec. 29. 08:50
14/18 anonim válasza:
"Ismerősömnek mondta az orvosa, hogy heti egyszer 1-2 dcl bor semmit nem árt a magzatnak." Na, erre biztosan nem hagyatkoznék. Ha terhes valaki, nem kell inni, semmennyit sem, mert igazából nem lehet tudni, mennyi alkohol "még nem káros".
Kérdező, te még nem vagy terhes, nyugodtan ihatsz egy pohár pezsgőt. Én megértelek, mi is egy éve próbálkozunk, én alapvetően sem iszom sokat, de szilveszterkor megiszom egy pohárral.
2020. dec. 29. 09:25
15/18 anonim válasza:
Nagyobbik lányommal már terhes voltam, de még nem tudtam róla. A villányi Gere hotelben töltöttünk pár napot, egyik este 7 fogásos degusztációs vacsora, a fogások között borkóstoló, aztán másnap teli kádas borfürdő. Azóta is remek egészségnek örvend szerencsére, ennek már négy éve. Eszemben sem volt, hogy emiatt másképp éljem az életem.
Most a kistesós próbálkozás idején ismét ittam villányi bort, elsőre összejött egy újabb kislány, uh alapján úgy tűnik, vele is minden rendben.
Igyál pezsgőt, érezd jól magad, nem ezen fog múlni.
2020. dec. 29. 10:21
16/18 anonim válasza:
Hát, nem a legszebb dolog ami tettem, de anno csúnyán osszevesztunk a férjemmel, és dzilveszterkor rettenesen sokat ittam. Konkrétan a mertek az a mertektelenseg volt. Január 21.en kimerült hogy 12 hetes kismama vagyok. Semmi de semmi baja a lányomnak. Csodaszép egészséges lány. Szval, nem lett semmi baja. Ne parázz. Orvos annyit mondott az alkohol akkor baj a magzat számára, ha mindennapos esemény az ivás.
2020. dec. 29. 10:49
17/18 anonim válasza:
Úgy tudom, az első 6 hétben még nem vagytok összeköttetésben, ilyenkor még nem érzi meg az alkoholt. Én a szülinapomon ittam néhány pohárral, talán rövidet is, aztán következő héten lett pozitív a tesztem.
Igen, figyelj oda magadra a teherbeeseés előtt is, de ez azt jelenti, hogy étkezz egészségesen, mozogj sokat, ilyenek. Nem azt, hogy mostantól nem ihatsz meg egy pohárral vagy ne mehetnél fürdőbe vagy bármi ilyen.
2020. dec. 29. 10:52
18/18 anonim válasza:
Én most pont babát várok. Mielőtt a tudomásomra jutott hogy terhes vagyok, pont nyaralni voltunk a szüleimmel. Nem szoktam inni, bulizni ilyesmi. Csak hát ugye nyaraltunk, ittam esténként bort vagy egy pohár martinit a vacsorához. Esténként társasoztunk, ittunk cydert, pezsgőt.. Ja és irtó hideg volt pont az idő, de be mentünk a Balatonba a hideg vízbe úszni egyet. Pont akkor azokba a napokba ágyazódhatott be pedig. Haza jöttünk a nyaralásról és mondom hmm 2 napja meg kellett volna már jönnie. Van már egy lányom, úgy voltunk vele jön a tesó amikor jönni akar. Hát pozitív lett, most vagyok 26 hetes..és teljesen egészséges a kis fickó odabent. Tényleg az elején nem árt még neki, főleg ilyen csekély mértékben nem..mint egy pohár pezsgő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!