Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31.ere?

Ki nem várja 31.ere?

Figyelt kérdés
Sziasztok van aki nem várja 31.ére ?😊

2020. dec. 28. 08:10
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Jujj de szép teszt!! 🥰

Sosem csináltam még digitálist :)

Köszönöm kérdésed jól. Próbálok nem aggódni. Szedem a progeszteront 12 óránként azaz napi 2x1. Beárazásom megszűnt teljesen. Ami megnyugtató...de ugye nem magától szűnt meg jobb lett volna ha igen. Csak nem akartam megvárni míg esetleg verzek is és késő 😔

Dokihoz mikor mész majd kérdező? Én jan 20 előtt próbálok nem. Akkora leszek 7 hetes.

2021. jan. 3. 11:43
 52/56 anonim ***** válasza:

13as 10.dpon van akinek látszik valakinek csak a 13dpon vagy az elmaradt vérzés után.

Ne aggódj amíg nem jön meg...lehet + 🥰

2021. jan. 3. 11:45
 53/56 A kérdező kommentje:
De jó!!!😊 én tegnap ismét barnaztam vagyis valami olyasmi volt. Alig volt látható de megilyedtem. Lehet holnap felkeresem a dokimat. Csak hogy megnyugtasson :)
2021. jan. 3. 11:57
 54/56 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos tegnap megjött. 6 év után ismét csalódás ez a hónap is. 😢
2021. jan. 3. 12:08
 55/56 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nekem még nem jött meg, de még nem teszteltem. Nem visz rá a lélek :D Még csak 1 napja késik
2021. jan. 4. 08:52
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a biztatást kedves hozza szóló. Nekem ma kene “nem megjonnie”. De tegnap is negativat teszteltem. Azért meg igyekszem reménykedni. Egyenlőre meg nem jött meg.

Mindenki másnak is szurkolok akinek meg nem jött meg. Akinek pedig megjött kívánom hogy következő hónapba már pozitív legyen a teszt!

Kedves kérdező és #5 os, nektek pedig gratulálok és kívánom hogy minden rendben legyen!

2021. jan. 4. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!