Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valami baj velem ?

Lehet valami baj velem ?

Figyelt kérdés
Többször voltunk már együtt a barátommal gumi nélkül nem ment el bennem de sokszor éreztem mintha ment volna belém de még sosem lettem terhes
2020. dec. 27. 06:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Max az előváladékot érezted. Nincs veled semmi baj

Csak szerencsés vagy hogy nem vagy terhes. Ha nem akartok gyereket akkor gumival. Ha akartok akkor menjen el benned

2020. dec. 27. 07:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen de úgy hallottam minimális esélye lehet de úgy látszik az nagyon kicsi
2020. dec. 27. 07:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
100-ből 8 "megfelelő használat mellett" a pearl indexe, "tipikus használatnál" pedig 100-ból 27, azaz egy év alatt 100 így védekező pár női tagjából ennyi esik teherbe.
2020. dec. 27. 08:37
 4/13 A kérdező kommentje:
:0 ohh
2020. dec. 27. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
előváladéktól is teherbe lehet esni, van is ilyen ismerősöm, aki így született.
2020. dec. 27. 09:00
 6/13 A kérdező kommentje:
:0 ezt neki ki mesélte el?
2020. dec. 27. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy baj van veled. Lehet, hogy a pároddal van baj. Lehet, hogy csak szerencsétek volt eddig.

Amúgy te arra vársz, hogy teherbe ess, miközben "nem akartok" gyereket? Nem igazán értem a kérdést...

2020. dec. 27. 09:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem bánnánk ha be esne egy :3

de még várnánk is vele egy picit

2020. dec. 27. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ő nem akar (még) te meg akarod (már). Ez felelőtlenség, meg kellene inkább beszélnetek. Annyi olyan kérdés volt már itt, hogy a férfi aztán mégse akarta, mert "nem hitte volna, hogy összejön", aztán jött a zsarolás, hogy menjen a nő abortuszra vagy otthagyja. Meg olyan is, hogy akárhány éve hiába vár a nő a csodára, és "nem érti, mi lehet a baj" (az a baj, hogy sperma is kell hozzá). Ha gyereket akartok, csináljátok rendesen, ha meg nem, akkor védekezzetek rendesen. Ebben nincs olyan, hogy csak félig lesz vagy félig nem lesz, meg majd ha egy felsőbb akarat talán jobban akarja, mint ti. Ti döntsétek el, melyik utat akarjátok járni, és ti vállaljátok ezért a döntésért a felelősséget.
2020. dec. 27. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha jókor vagytok együtt, mindketten egészségesek vagytok akkor is csak 30 % esélye van ha beléd élvez.
2020. dec. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!