Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet baba?

Szerintetek lehet baba?

Figyelt kérdés
sziasztok. Dec.4-en volt menstruációm. Elvileg 19.-én voltam pete érésem. 18.àn erős derék fájásom volt és alhasi görcsöm. Együtt voltunk párommal elotte is utana is😀 majd 20. Körül elkezdett fájni a mellem és azóta is fáj. Csomót érzek a mellembe oldalt,meg van duzzadva. Illetve tegnap este elkezdett görcsölni enyhén a méhemnél néha a petefékszemnél is érzem. Elsejére várom a nem vártat.. Szerintetek lehet baba? Ha 30.án tesztelek egy 10es erősegű terhességi tesztel az már ki mutassa?😚 előre is köszönöm a válaszokat

2020. dec. 26. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
97%

Ha dec. 19.én volt ovuláció, biológiailag lehetetlen, hogy baba legyen már, hogy tuneteket okozzon az főleg, az meg, hogy már ovu előtti napon elkezdődtek a hátfájás meg a többi, az kishíján bicskanyitogató kategória, nem is kommentálom.

A csomót a melledben nézesd meg, terhességtől nem lesz.

Ha elsejére nem várod, 2.án vagy 3.án bőven elég lenne tesztelni ha nem jön meg , de már holnap fogsz, amikor még balgaság.

2020. dec. 26. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Aktus után 14 nappal tesztelj 10 es teszttel
2020. dec. 27. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!